ΠΑΣ ΣΦΑΚΙΩΤΩΝ: Παραμένει αρχηγός ο Γιώργος Κτενάς

Μεθοδικά κινείται η νέα Διοίκηση του ΠΑΣ Σφακιωτών, προκειμένου να ενισχυθεί μεταγραφικά και κυρίως να στηριχτεί σε πολύ μεγάλο βαθμό στην περυσινή ομάδα με τον καταπληκτικό πρώτο γύρο, όταν και εξασφάλισε πολύ νωρίς την παραμονή της στην Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ – ΛΕΥΚΑΔΟΣ! Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα υπάρξει  ανακοίνωση για τους ποδοσφαιριστές της ομάδος αναλυτικά, για τον καθέναν και όχι απλή αναφορά, που θα φορέσουν και εφέτος τα κυανόλευκα!

Ο ΠΑΣ ΣΦΑΚΙΩΤΩΝ τιμά, και το αποδεικνύει έμπρακτα, όλους τους ποδοσφαιριστές που φόρεσαν ή φορούν κατά καιρούς τα χρώματά του. Ειδική αναφορά πρέπει να γίνει στους ντόπιους Σφακισάνους Αντώνη Λάζαρη, Λευτέρη Λάζαρη, Θοδωρή Σερδινιάρη, Μιχάλη Κτενά και τους <<Σφακισάνους>> ποδοσφαιρικά Γιώργο Νάνο και Δημήτρη Αραβανή, που φορούν χρόνια την φανέλα του ΠΑΣ!

Όμως…  Ξεχωριστή και συγκινητική αναφορά, για λόγους τιμής και ηθικής τάξεως, αισθάνεται την ανάγκη να κάνει η ομάδα στον εμβληματικό αρχηγό της ΓΙΩΡΓΟ ΚΤΕΝΑ, ο οποίος ξεκίνησε παιδάκι απ’ τον ΠΑΣ και θα συνεχίσει για δέκατο τρίτο χρόνο να φορά το περιβραχιόνιο της ομάδος των Σφακιωτών, με στόχο να καταρρίψει κάθε ρεκόρ, αφού έχει ακόμη μπροστά του χρόνια για καλό ποδόσφαιρο!!!

 

ΣΦΑΚΙΩΤΕΣ  1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020

 

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

About Παναγιώτης Κουνιάκης 7793 Articles
Δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΗΕΑ, Αρχισυντάκτης του LefkadaToday.gr, παρουσιάζει καθημερινά το απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91.6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*