Εξαφάνιση Μαντλίν: Βίντεο με τον ύποπτο έδωσαν για πρώτη φορά οι αρχές [vid]

Μοιραστείτε το:

Εξαφάνιση Μαντλίν: Το βίντεο είναι τραβηγμένο από γερμανούς τουρίστες, που έκαναν οτοστόπ στην Αλμερία της Ισπανίας και τους οποίους πήρε μαζί του ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση. Έχει τραβηχτεί μερικές εβδομάδες πριν την εξαφάνιση του παιδιού, τον Μάιο του 2007. Ο γερμανός Κρίστιαν Μπρίκνερ φαίνεται να οδηγεί το άσπρο βαν, με το οποίο φέρεται να απήγαγε το κοριτσάκι που έκανε διακοπές στην Πορτογαλία με την οικογένειά του. Ο βασικός ύποπτος φαίνεται να είναι χαμογελαστός και να αστειεύεται, ενώ κάποια στιγμή φαίνεται να δείχνει έναν χάρτη της Ισπανίας. Το άσπρο βαν είναι σε κακή κατάσταση, αρκετά παραμελημένο.

Ένας από τους συνταξιδιώτες του, ονόματι Τόμας, δήλωσε: “Έμοιαζε χαρούμενος, έμοιαζε σαν ένας συνηθισμένος νέος άνθρωπος. Ήταν κεφάτος, έκανε αστεία και φάνηκε να χαίρεται που θα μας έπαιρνε μαζί του με το βανάκι του”. “Δεν τον πείραζε που τραβήξαμε βίντεο, ούτε που πήραμε φωτογραφίες. Ήταν χαρούμενος να ποζάρει για τον φακό και πρέπει να γνώριζε πως δεν θα υποπτευόμασταν ποτέ πόσο απαίσιος άνθρωπος ήταν στα αλήθεια”.

Ο Κρίστιαν Μπρίκνερ, εμφανίστηκε ως ο βασικός ύποπτος στην υπόθεση, πριν τρία χρόνια. Οι γερμανικές εισαγγελικές αρχές, προσπαθούν να βρουν επαρκή στοιχεία και αποδείξεις για την απαγωγή και την δολοφονία του παιδιού – με την υπόθεση να εξετάζεται σε αυτή τη βάση και όχι ως απλή εξαφάνιση. Ο βασικός ύποπτος εκτίει ποινή φυλάκισης στη Γερμανία για εμπόριο ναρκωτικών και ποινή 7 χρόνων για το βιασμό 72χρονης Αμερικανίδας στην Πορτογαλία το 2005, δύο χρόνια προτού εξαφανιστεί η μικρή Μαντλίν.

Σημειώνεται πως οι γερμανικές Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για ενοχοποιητικά στοιχεία σε χωράφι του Μπρίκνερ στο Ανόβερο, το οποίο σύμφωνα με τους ντόπιους παραμένει αχρησιμοποίητο από την περίοδο της εξαφάνισης της Μαντλίν. Ο δικηγόρος του, έκανε λόγο για “πράξη απελπισίας”, θεωρώντας πως οι αρχές βρίσκονται μακριά από ενοχοποιητικά στοιχεία.

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ