Σοφία Νικολάου: «Χρεώνει στο Δημόσιο τις διακοπές της» καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ

Μοιραστείτε το:

Την παραίτηση ή την άμεση αποδοκιμασία και την αποπομπή από την κυβέρνηση της γενικής γραμματέως Αντιεγκληματικής Πολιτικής, ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά τις καταγγελίες του Παύλου Πολάκη, ότι η Σοφία Νικολάου χρεώνει στο Δημόσιο τις καλοκαιρινές διακοπές της. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης υποστηρίζει ότι η κυρία Νικολάου, χρεώνει στο Δημόσιο έξοδα μετάβασης, διαμονής και οδοιπορικών για την ίδια και τέσσερα άτομα συνοδεία, για δήθεν επιθεώρηση των φυλακών της Κω από τις 6 ως τις 15 Αυγούστου.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου: «Η Γ.Γ Αντιεγκληματικής Πολιτικής είτε υποτιμά τη νοημοσύνη μας είτε είναι απίστευτα εργασιομανής. Χρεώνει στο Δημόσιο έξοδα μετάβασης, διαμονής και οδοιπορικών για την ίδια και τέσσερα άτομα συνοδεία, για δήθεν επιθεώρηση των φυλακών της Κω από τις 6 ως τις 15 Αυγούστου! Δηλαδή, ή η κυρία Νικολάου θα επιθεωρεί επί 9 μέρες τις φυλακές ή πολύ απλά χρεώνει στο Δημόσιο τις εννιαήμερες διακοπές της τον Δεκαπενταύγουστο! Η κυρία Νικολάου οφείλει να παραιτηθεί. Σε διαφορετική περίπτωση, περιμένουμε από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη την άμεση αποδοκιμασία και αποπομπή της».

Η αντίδραση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ήρθε λίγες ώρες μετά την ανάρτηση που έκανε στα social media, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έγραψε χαρακτηριστικά: «Η γενική γραμματέας Αντιεγκληματικής πολιτικής κυρία ΝΙΚΟΛΑΟΥ (η γνωστή από τις απευθείας αναθέσεις για καθαρισμό και απολύμανση των φυλακών με 800.000 ευρώ σε εταιρείες που διοργάνωναν συνέδρια ή είχαν συσταθεί τρεις μέρες πριν!!!!).

Αυτή η κυρία λοιπόν, βρήκε τρόπο να κάνει τζάμπα διακοπές κατακαλόκαιρο, στέλνοντας το λογαριασμό στο Ελληνικό δημόσιο και τον ελληνικό λαό τελικά. Με πρόσχημα επίσκεψη και επιθεώρηση των φυλακών της Κω ,υπογράφει για τον εαυτό της και τη συνοδεία-Ασφάλεια της , (4 άτομα και 2 υπηρεσιακά αυτοκίνητα χρηματικά εντάλματα πληρωμής συνολικού ύψους περίπου 4 χιλιάδες ευρώ!!! Για 9 (ολογράφως ΕΝΝΙΑ )μέρες έξοδα μετάβασης διαμονής και οδοιπορικών!!! Πόσο τσίπηδες και λιμάρια είναι τελικά αυτοί οι άριστοι που μας κυβερνούν!

Τζάμπα διακοπές το διάστημα 6-15 Αυγούστου (!!! ) για την κυρία Νικολάου και καλά για “συναντήσεις με υπηρεσιακούς του καταστήματος κράτησης της Κω”. Θα τρελαθεί στη δουλειά δηλαδή στην καρδιά του Αυγούστου ! (φωτο2-9). ΥΓ και απ ότι βλέπω από τα ΧΕΠ, αφαιρώντας εισιτήρια αεροπορικά και ημερήσια αποζημίωση δεν θα μείνει και σε κάνα ενοικιαζόμενο δωμάτιο … Κάπου που θα κοστίζει 300 ευρώ τη μέρα θα μείνει. Γιατί το «καθήκον» θέλει καλοπέραση,βεβαίως-βεβαίως! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ !!! Ο πολιτικός σας προϊστάμενος σας καλύπτει σε όλα αυτά;; (ρητορική η ερώτηση)».

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ