Ολυμπιακός – Ομόνοια 3-0 [vids & pics]

Μοιραστείτε το:

Με το μυαλό στη σπουδαία ρεβάνς με τη Γουλβς στην Αγγλία για τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ, την επόμενη εβδομάδα, ο Ολυμπιακός νίκησε άνετα 3-0 την Ομόνοια σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στου Ρέντη. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς δεν ήταν ιδιαίτερα δυναμική στο πρώτο μισάωρο, όπως είχε δείξει στο ελληνικό πρωτάθλημα σε αρκετά ματς. Σαφώς έπαιξε ρόλο ο φιλικός χαρακτήρας του αγώνα, η ζέστη και το ότι έχει τελειώσει το πρωτάθλημα και το κίνητρο για αυτά τα ματς δεν είναι ισχυρό.

Ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν άνετα τους Κύπριους με κορυφαίο τον Μασούρα στο πρώτο 45λεπτο και σκόρερ τους Μπα, Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς. Με πολλές εκπλήξεις η ενδεκάδα. Από τη στιγμή που δεν θα παίξει ο Ομάρ, δεξί μπακ κόντρα στη Γουλβς θα είναι ο Γκασπάρ, ενώ και οι Σισέ, Μπακ θα παίξουν στην άμυνα, διότι είναι τιμωρημένος ο Σεμέδο. Εκτός αρχικής ενδεκάδας ήταν ο Φορτούνης. Μόλις στο 3′ ο Μασούρας βγήκε τετ α τετ με τον Φαμπιάνο, αλλά ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας απέκρουσε και το ίδιο έκανε και στο 6′ σε δυνατό σουτ του Μασούρα. Στο 12′ σουτ εκτός περιοχής από τον Γκόμεθ, η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Σα, ενώ στο 18′ σουτ εκτός περιοχής από τον Καμαρά έφυγε ψηλά άουτ. Στο 20′ σουτ εκτός περιοχής από τον Λέτσιακς, η μπάλα πέρασε επίσης πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 31′ ο Μασούρας είχε κεφαλιά λίγο άουτ και στο 36′ δυνατό σουτ του Καμαρά, απέκρουσε ο Φαμπιάνο.

Δείτε το γκολ από χτύπημα φάουλ του Βαλμπουενά:

Ο χορός των γκολ για τον Ολυμπιακό ξεκίνησε στο 39’ Από λάθος του Λούφτνερ, ο Μπα βρέθηκε απέναντι από τον Φαμπιάνο, ο οποίος απέκρουσε αρχικά, αλλά ο αμυντικός του Ολυμπιακού στην επαναφορά έκανε το 1-0. Στο 45’ οι Πειραιώτες κέρδισαν φάουλ και ο Βαλμπουενά με άψογη εκτέλεση από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής έστειλε τη μπάλα πάνω από το τείχος και στη δεξιά γωνία για το 2-0. Στο 49′ η Ομόνοια προσπάθησε να μειώσει, αλλά το σουτ του Τιάγκο έφυγε ελάχιστα άουτ και στο 54’ ο Ραντζέλοβιτς με κεφαλιά πέτυχε το 3-0.

Δείτε την ευκαιρία της Ομόνοιας με την εκτέλεση φάουλ από τον Κίκο:

Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε πολύ. Στο 81′ εκτέλεση φάουλ του Κίκο από το ύψος της περιοχής, η μπάλα πέρασε πάνω ψηλά άουτ, όπως και στο 86′ σουτ του Καμαρά από το ύψος του πέναλτι. Στο 90′ ο Φαμπιάνο απέκρουσε σουτ του Τοροσίδη.

Ολυμπιακός: Σα, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε, Ελ Αραμπί, Μασούρας, Τσιμίκας, Μπα, Βαλμπουενά, Σισέ, Γκασπάρ. Έπαιξαν και οι Ραντζέλοβιτς, Φορτούνης, Λοβέρα, Τοροσίδης, Καφού.

Ομόνοια: Φαμπιάνο, Χούμποτσαν (64’ Λοϊζου), Λέτσιακς (74’ Κίκο), Λανγκ, Λούφτνερ, Βίτορ (64’ Κούσουλος), Γκόμεθ (78’ Σάββα), Μποτεάκ (74’ Ματ), Μαυρίας, Τιάγκο, Κακουλλής (74’ Τζιωνής).

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ