Χανιά: Πέθανε ο 60χρονος που πυροβόλησε τη σύζυγό του και αυτοπυροβολήθηκε – Στην Εντατική η γυναίκα

Μοιραστείτε το:

Κατέληξετο μεσημέρι της Τετάρτης ο 60χρονος γιατρός από τα Χανιά, που το απόγευμα της Κυριακής επιχείρησε να αυτοκτονήσει, αφού προηγουμένως είχε πυροβολήσει στην κοιλιακή χώρα τραυματίζοντας την σοβαρά την 55χρονη σύζυγό του.

Το αιματηρό περιστατικό είχε συμβεί στην περιοχή Πασακάκι Χανίων. Αυτόπτης μάρτυρας της παρ’ ολίγον τραγωδίας ήταν ο πατέρας της γυναίκας ο οποίος σε κατάσταση σοκ ειδοποίησε την αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Ο ίδιος φέρεται να ειδοποίησε και τον 16χρονο γιο της οικογένεια ο οποίος ευτυχώς έλειπε εκείνη την ώρα από το σπίτι.

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και παρέλαβαν τους τραυματίες. Ο άνδρας που αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι, νοσηλευόταν σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση. Έφερε σοβαρότατα τραύματα από σφαίρα στο κεφάλι και τελικά υπέκυψε στα τραύματά του.

Την ίδια ώρα, η 55χρονη εν διαστάσει σύζυγός του νοσηλεύεται ακόμα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας διασωληνωμένη με την κατάσταση της υγείας της να χαρακτηρίζεται σοβαρή. Σύμφωνα με τους γιατρούς έχουν βληθεί ζωτικά όργανα και η κατάσταση της είναι εξαιρετικά σοβαρή.

Το ζευγάρι έχει έναν 16χρονο γιο. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ενδοοικογενειακό επεισόδιο.

Άλλο ένα αιματηρό επεισόδιο στην Κρήτη

Πριν από μερικές ημέρες σημειώθηκε και άλλο αιματηρό περιστατικό με πυροβολισμούς στην Κρήτη .Το απόγευμα της Τρίτης 21 Ιουλίου στο χωριό Ίνια του δήμου Γόρτυνας ο νεαρός, του οποίου η ηλικία δεν είναι άνω των 30, ενεπλάκη σε διαπληκτισμό με τον 37χρονο κουνιάδο του για προσωπικούς λόγους. Πληροφορίες αναφέρουν ότι αφορμή στάθηκε ένας καβγάς μεταξύ των δύο για συγγενικό πρόσωπο του δράστη. Τότε, ο 37χρονος έβγαλε όπλο και πυροβόλησε τον γαμπρό του. Αμέσως ο δράστης τράπηκε σε φυγή και πλέον αναζητείται από την Ελληνική Αστυνομία στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Σύμφωνα με αστυνομική πηγή, ο τραυματίας μεταφέρθηκε από τον Άγιο Θωμά στο Κέντρο Υγείας Αγίας Βαρβάρας με ιδιωτικό μέσο και από εκεί με ασθενοφόρο στο ΠΑΓΝΗ. Στο νοσοκομείο, σύμφωνα με πληροφορίες από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι η σφαίρα δεν είχε χτυπήσει κάποιο ζωτικό όργανο και για αυτό δεν επιχείρησαν να την αφαιρέσουν, καθώς εκτίμησαν ότι μπορεί να επιδείνωνε την υγεία του 27χρονου η οποία είναι κρίσιμη.

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ