Επίθεση με βιτριόλι: Τι έδειξαν το κινητό και το laptop της 35χρονης κατηγορουμένης [vid]

Μοιραστείτε το:

Περισσότερο «φως» στην πολύκροτη υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι εναντίον της 34χρονης Ιωάννας στις 20 Μαΐου 2020 στην Καλλιθέα, φαίνεται πως έριξαν οι έρευνες των αστυνομικών αρχών στο δεύτερο κινητό τηλέφωνο και στο laptop της 35χρονης κατηγορουμένης. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ο ΑΝΤ1, είναι πολύ σημαντικά τα στοιχεία που κατάφεραν να ανακτήσουν οι αστυνομικοί από της ηλεκτρονικές συσκευές της 35χρονης, η οποία τα είχε διαγράψει λίγες ημέρες πριν τη σύλληψή της.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, από τις ηλεκτρονικές συσκευές προκύπτουν νέα στοιχεία που δίνουν απαντήσεις σε δύο κρίσιμα ερωτήματα που μέχρι στιγμής παραμένουν αναπάντητα:  Ποιος προμήθευσε την 35χρονη με το βιτριόλι αλλά και το αν υπήρχαν πιθανοί συνεργοί της 35χρονης, έστω και εν αγνοία τους. Η 35χρονη φέρεται να είχε προχωρήσει στην αναζήτηση περούκας στο διάστημα από τις 6 έως τις 9 Μαΐου 2020, δηλαδή περίπου 10 ημέρες περίπου πριν την δολοφονική επίθεση σε βάρος της Ιωάννας. Τα αποκαλυπτικά στοιχεία θα γνωστοποιηθούν στον ανακριτή μέσα στις επόμενες ημέρες.

Αξίζει να σημειωθεί πως η 35χρονη κατηγορούμενη παραμένει στις φυλακές της Θήβας και συνεχίζει να διατηρεί το δικαίωμα της σιωπής καθώς μέχρι σήμερα δεν έχει απολογηθεί. Η 35χρονη παραμένει ψύχραιμη και λιγομίλητη ενώ διαμένει σε θάλαμο με 5 συγκρατούμενές της, ενώ συχνά επικοινωνεί με την οικογένειά της και τον δικαστικό της εκπρόσωπο. Αναφορικά με την κατάσταση της υγείας της 34χρονη Ιωάννας μεταφέρθηκε και πάλι από το Θριάσιο στο ΓΝ Νίκαιας όπου εξειδικευμένοι οφθαλμίατροι προσπαθούν να σώσουν το αριστερό της μάτι που είναι και αυτό που έχει υποστεί τη μεγαλύτερη ζημιά. Εντός της εβδομάδας η Ιωάννα αναμένεται να κάνει το 7ο κατά σειρά χειρουργείο για την αποκατάσταση του προσώπου της.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Απόστολος Λύτρας, σημείωσε στον ΑΝΤ1 ότι «από τα αποτελέσματα των ερευνών προκύπτει το αν κάποιος εν γνώσει του ή όχι την προμήθευσε το καυστικό υγρό και υπό ποιες προϋποθέσεις». Όπως πρόσθεσε ο κ. Λύτρας: «Θα πρέπει να πληροφορηθούμε αν εκτός από αυτήν τη συγκεκριμένη κατηγορούμενη υπήρχε και άλλος, ο οποίος τη βοήθησε είτε για να παρακολουθεί την Ιωάννα είτε την προμήθευσε το καυστικό υγρό, γνωρίζοντας τον σκοπό για τον οποίο το προόριζε».

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ