Αιματηρό επεισόδιο στα Χανιά: Πυροβόλησε τη γυναίκα του και προσπάθησε να αυτοκτονήσει

Μοιραστείτε το:

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία των Χανίων από αιματηρό συμβάν που σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής. Σύμφωνα με το cretapost.gr ένας 60χρονος άνδρας πήρε το όπλο του και πυροβόλησε στην κοιλιακή χώρα τη 55χρονη σύζυγο του. Στη συνέχεια επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του, στρέφοντας το όπλο προς το κεφάλι του.

Κάτοικοι στην περιοχή Πασακάκι Χανίων, άκουσαν τους πυροβολισμούς και ειδοποίησαν την αστυνομία.Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και παρέλαβαν τους τραυματίες. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η κατάσταση του άνδρα, που αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι, θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμη. Την ίδια ώρα στο χειρουργείο εισήχθη η γυναίκα, η οποία έχει δεχθεί μία σφαίρα στην κοιλιακή χώρα. Σύμφωνα με τους γιατρούς έχουν βληθεί ζωτικά όργανα και η κατάσταση της είναι εξαιρετικά σοβαρή.

Το ζευγάρι έχει έναν 16χρονο γιο. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ενδοοικογενειακό επεισόδιο. Η αστυνομία διεξάγει έρευνα για την υπόθεση.

Άλλο ένα αιματηρό επεισόδιο στην Κρήτη

Πριν από μερικές ημέρες σημειώθηκε και άλλο αιματηρό περιστατικό με πυροβολισμούς στην Κρήτη .Το απόγευμα της Τρίτης 21 Ιουλίου στο χωριό Ίνια του δήμου Γόρτυνας ο νεαρός, του οποίου η ηλικία δεν είναι άνω των 30, ενεπλάκη σε διαπληκτισμό με τον 37χρονο κουνιάδο του για προσωπικούς λόγους. Πληροφορίες αναφέρουν ότι αφορμή στάθηκε ένας καβγάς μεταξύ των δύο για συγγενικό πρόσωπο του δράστη. Τότε, ο 37χρονος έβγαλε όπλο και πυροβόλησε τον γαμπρό του. Αμέσως ο δράστης τράπηκε σε φυγή και πλέον αναζητείται από την Ελληνική Αστυνομία στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Σύμφωνα με αστυνομική πηγή, ο τραυματίας μεταφέρθηκε από τον Άγιο Θωμά στο Κέντρο Υγείας Αγίας Βαρβάρας με ιδιωτικό μέσο και από εκεί με ασθενοφόρο στο ΠΑΓΝΗ. Στο νοσοκομείο, σύμφωνα με πληροφορίες από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι η σφαίρα δεν είχε χτυπήσει κάποιο ζωτικό όργανο και για αυτό δεν επιχείρησαν να την αφαιρέσουν, καθώς εκτίμησαν ότι μπορεί να επιδείνωνε την υγεία του 27χρονου η οποία είναι κρίσιμη.

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ