MotoGp: Το πρόγραμμα του τριημέρου

Μοιραστείτε το:

Οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού εντυπωσιάστηκαν από την εκκίνηση των αγώνων Moto GP για το 2020 με το ισπανικό Γκραν Πρι στην πίστα της Χερέθ την περασμένη εβδομάδα, ενώ η συνέχεια αναμένεται ακόμα πιο συναρπαστική με το δεύτερο αγώνα, το Γκραν Πρι Ανδαλουσίας, που θα πραγματοποιηθεί στην ίδια πίστα. Με κομμένη την ανάσα παρακολούθησαν οι θεατές του πρώτου αγώνα την έξοδο του οδηγού της Honda και έξι φορές παγκόσμιου πρωταθλητή Μαρκ Μάρκεζ, μόλις στον 4o γύρο. Στη συνέχεια πάντως, ο ίδιος, με «τέρμα τα γκάζια» και ακολουθώντας έναν καταιγιστικό ρυθμό, «εκτοξεύθηκε» στον 22ο γύρο, στην 3η θέση από την 16η στην οποία είχε πέσει.

Ωστόσο, στον ίδιο γύρο, είχε μια πτώση, που του στοίχισε ένα κάταγμα στο οστό του βραχίονα στο δεξί του χέρι. Τον αγώνα κέρδισε ο Φάμπιο Κουαρταρό με της Yamaha της δορυφορικής ομάδας Petronas SRT, ενώ δεύτερος ήταν ο Μάβερικ Βινιάλες με την εργοστασιακή Yamaha και τρίτος ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο με την Ducati. Τα φώτα της δημοσιότητας ωστόσο έκλεψε ο Μάρκεζ, όχι τόσο με την πτώση, την εγκατάλειψη και τον τραυματισμό του, όσο με τη σιδερένια του θέληση να επιστρέψει μετά το χειρουργείο που είχε δύο μόλις μέρες πριν, την Τρίτη 21 Ιουλίου, για την αποκατάσταση του οστού του. Ο Ισπανός πρωταθλητής βρίσκεται ήδη στη Χερέθ και περιμένει να εξεταστεί από ιατρική ομάδα για να συμμετέχει αύριο Παρασκευή στις ελεύθερες δοκιμές.

Δείτε το πρόγραμμα της live τηλεοπτικής μετάδοσης από την Cosmote TV, σε ώρα Ελλάδας, στο κανάλι SPORT5HD. Την εξέλιξη στις κατατακτήριες δοκιμές και στον αγώνα, μπορείτε επίσης να δείτε ζωντανά τις αντίστοιχες ώρες, στην ενότητα inMotion του gazzetta.

Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020

  • 10.50: Πρώτες Ελεύθερες Δοκιμές
  • 15.05: Δεύτερες Ελεύθερες Δοκιμές

Σάββατο 25 Ιουλίου 2020

  • 10.50: Τρίτες Ελεύθερες Δοκιμές
  • 14.25: Τέταρτες Ελεύθερες Δοκιμές
  • 15.05: Κατατακτήριες Δοκιμές

Κυριακή 26.07

  • 10.15: Warm Up
  • 14.30: Αγώνας

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ