ΑΕΚ : Θέλουν Πλάνιτς αλλά υπάρχει μπέρδεμα… [vid]

Μοιραστείτε το:

Το όνομα του Μπόγκνταν Πλάνιτς προστέθηκε στην μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ σε ότι έχει να κάνει με την ενίσχυση της ΑΕΚ στην αμυντική γραμμή, με τις εξελίξεις να είναι ραγδαίες αφού στην Ένωση έχουν αποφασίσει να «τρέξουν» το συγκεκριμένο ζήτημα άμεσα! Μάλιστα, όλα δείχνουν πως η υπόθεση του στόπερ, θα είναι και η πρώτη που θα κλείσει η Ένωση ενόψει της νέας σεζόν, τουλάχιστον όσον αφορά στον βασικό μεταγραφικό σχεδιασμό της.

Ο Ίλια Ίβιτς και ο Μάσιμο Καρέρα εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του Μπόγκνταν Πλάνιτς αλλά υπάρχει ένα μπέρδεμα με την περίπτωση του παίκτη γιατί ενώ προτάθηκε ως ελεύθερος στην Ένωση, ο πρόεδρος της Στεάουα, Τζίτζι Μπεκάλι, φέρεται να επικοινωνεί πως υπάρχει συμβόλαιο του Σέρβου στόπερ με τον σύλλογο, για ακόμα έναν χρόνο.

Από την πλευρά του παίκτη επιμένουν ότι ο Πλάνιτς θα κερδίσει την προσφυγή για τις οφειλές δύο μισθών κι έτσι θα μπορέσει να διαπραγματευτεί την μεταγραφή του ως ελεύθερος! Η υπόθεση μοιάζει μπερδεμένη, ωστόσο στην ΑΕΚ θέλουν να την ξεκαθαρίσουν καθώς ο Πλάνιτς βρίσκεται ψηλά στη λίστα με τους κεντρικούς αμυντικούς.

Ο 28χρονος Σέρβος στόπερ που αγωνίστηκε φέτος στην Στεάουα Βουκουρεστίου και διακρίνεται για το δυναμικό παιχνίδι του αλλά και την ικανότητα στον αέρα (έχει ύψος 1.91). Να σημειωθεί πως πριν τη Στεάουα ο Πλάνιτς αγωνιζόταν στη Βοϊβοντίνα, ενώ έχει φορέσει και τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα.

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ