Άλεξ Πούλιν: Πνίγηκε ο Αυστραλός παγκόσμιος πρωταθλητής σνόουμπορντ [pics & vids]

Μοιραστείτε το:

«Ο 32χρονος Αυστραλός πρωταθλητής του σνόουμπορντ, βρέθηκε από έναν κολυμβητή σε έναν τεχνητό ύφαλο λίγο πριν τις 11 π.μ. Οι έρευνες για το θάνατό του συνεχίζονται», ανέφερε το ABC.

«Οι ναυαγοσώστες παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στον άνδρα μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο  », δήλωσε αξιωματούχος της τοπικής κυβέρνησης.

Ο Justin Payne, αξιωματικος της υπηρεσίας ασθενοφόρων του Κουίνσλαντ (QAS) , δήλωσε ότι οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ανταποκρίθηκαν σε μια κλήση το πρωί.

«Σε μια ώρα κάλεσα να υποστηρίξω τη διάσωση εδώ, και προσπάθησα να αποκαταστήσω και να αναζωογονήσω με ειδική διαδικασία ανάνηψης τον 32χρονο άνδρα που βρέθηκε στον βυθό του ωκεανού», είπε ο κ. Payne.

«Η προσπάθεια ανάνηψης ήταν περίπου 45 έως 50 λεπτά . Δυστυχώς, ο ασθενής δεν επέζησε ».

Ο γραμματέας Τύπου της αστυνομίας του Κουίνσλαντ επιβεβαίωσε ότι ο άντρας πνίγηκε, αλλά αρνήθηκε να τον αναφέρει.

Ο Πούλιν κέρδισε τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή στο snowboard-cross το 2011 και το 2013 και ήταν επίσης ο σημαιοφόρος της ομάδας Αυστραλίας στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Σότσι το 2014.

Το Ινστιτούτο Αθλητισμού της Νέας Νότιας Ουαλίας τίμησε τη μνήμη του, περιγράφοντάς τον ως έναν άνθρωπο που «επιδίωκε τα πάθη του στη ζωή και στον αθλητισμό».

«Αυτή η απώλεια είναι μια τραγωδία για όλους, ενέπνευσε και αγάπησε», δήλωσε ο οργανισμός στο Twitter.

«Η κοινότητα της Snow Australia είναι σοκαρισμένη και λυπημένη από τον ξαφνικό θάνατο του τρις Ολυμπιονίκη, Alex Pullin, ο οποίος σήμερα το πρωί έχασε τη ζωή του, ενώ έκανε ψαροτούφεκο στη Χρυσή Ακτή», συμπλήρωσε άλλη κοινότητα.

«Τα βαθύτατα συλλυπητήριά μας προς την οικογένεια του Alex και των συμπαικτών του και του προσωπικού υποστήριξης.

«Ο Άλεξ ήταν αγαπημένο μέλος της κοινότητας της Αυστραλίας χιονιού και θα μας λείψει πολύ». ήταν κάποια ακόμα από τα σχόλια


Ο Πούλιν είχε στεφθεί παγκόσμιος πρωταθλητής στο σνόουμπορντ κρος, το 2011 και το 2013 και ήταν ο σημαιοφόρος της Αυστραλίας στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2014 στο Σότσι.

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ