Τσεχία σύγκρουση τρένων: Πληροφορίες για 3 νεκρούς και τουλάχιστον 30 τραυματίες [pics]

Μοιραστείτε το:

Δύο τρένα συγκρούστηκαν στην Τσεχία, το μεσημέρι της Τρίτης. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν τρεις νεκροί και δεκάδες τραυματίες. Η σύγκρουση σημειώθηκε στη γραμμή που συνδέει το Περνίνκ με το Κάρλοβι Βάρι. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι τραυματίες είναι περισσότεροι από 30, ενώ αμέσως έσπευσαν στην περιοχή ένα ελικόπτερο και άλλες υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Επιθεώρησης Σιδηροδρόμων, το ατύχημα συνέβη μεταξύ του σταθμού Nové Hamry και του σταθμού μεταφοράς Pernink. Η κυκλοφορία έχει διακοπεί. Η Επιθεώρηση Σιδηροδρόμων «θα διερευνήσει τα αίτια και τις περιστάσεις της έκτακτης ανάγκης στον τόπο της εμφάνισής της», δήλωσε ο εκπρόσωπος.

Το ατύχημα συνέβη στις 3:10 μ.μ. «Η επιβατική αμαξοστοιχία Os 17110 (Κάτω Κάρλοβι Βάρι κάτω – Johanngeorgenstadt) συγκρούστηκε με την επιβατική αμαξοστοιχία Os 17113 (Johanngeorgenstadt – Karlovy Vary κάτω n.)», σημειώνει ανακοίνωσε η Επιθεώρηση Σιδηροδρόμων Τσεχίας.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Περιφερειακού Νοσοκομείου του Κάρλοβυ Βάρυ, Βλάδσλαβ Ποντράκ, το νοσοκομείο τέθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

 

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ