Tραγωδία στη Ζαχάρω: Πατέρας πυροβόλησε στο πρόσωπο τον γιο του για ασήμαντη αφορμή [vid]

Μοιραστείτε το:

Tραγωδία στη Ζαχάρω: Μια ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε στις εννέα και μισή το βράδυ της Δευτέρας στη Μηλέα (Σκλήβα) Ζαχάρως, στην Ηλεία: πατέρας, ηλικίας 86 ετών, πυροβόλησε και σκότωσε τον 45χρονο γιο του και στη συνέχεια έδωσε τέλος και στη δική του ζωή. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άνδρες διαπληκτίζονταν συχνά, καθημερινά, τα τελευταία χρόνια, ενώ οι αστυνομικοί βρήκαν ένα σημείωμα. Ο συνταξιούχος εκπαιδευτικός έμενε μόνος του στο πατρικό του σπίτι στη Μηλέα. Με τη σύζυγό του, η οποία έφυγε από τη ζωή πριν από χρόνια, είχαν αποκτήσει εννέα παιδιά. Ο μικρότερος γιος του είχε κατέβει, λόγω κορονοϊού, το τελευταίο διάστημα στην περιοχή της Ζαχάρως και έμενε είτε με τον πατέρα στο χωριό είτε στον Πύργο. Τη Δευτέρα είχε κανονίσει να βρεθεί στον Πύργο με τα αδέρφια του, προκειμένου να φάνε όλοι μαζί. Προτού κατέβει στον Πύργο όμως, αποφάσισε να συναντήσει για λίγο τον πατέρα του. Εκείνος πήρε το κυνηγητικό όπλο του και τον πυροβόλησε στο πρόσωπο. Η Αστυνομία τώρα ερευνά το τι έχει συμβεί με αυτή την υπόθεση.

Η ​Δρ. Άννα Κανδαράκη Κλινική Ψυχολόγος καλεσμένη στο ΣΚΑΙ εξηγεί τους λόγους που πιστεύεται ότι οδηγούν σε τέτοια εγκλήματα, τα οποία φαίνεται να έχουν αυξηθεί το τελευταίο διάστημα. Οικογενειακές τραγωδίες προκαλούνται από εντάσεις που βρίσκονται πίσω από κλειστές πόρτες και εκδηλώνονται σε τέτοιες συγκεντρώσεις, όπου η βια να είναι σαν τρόπος διαφυγής και σοκάρει πως αυτή μπορεί να γίνει η εύκολη λύση.

Οικογενειακή τραγωδία στη Ζαχάρω: Ο πατέρας πυροβόλησε στο πρόσωπο τον γιο του

Gepostet von Flash.gr Life am Montag, 6. Juli 2020

Ποιος ήταν ο συνταξιούχος εκπαιδευτικός

Όπως αναφέρει το τοπικό μέσο patrisnews τον χαρακτηρίζουν ως έναν άνθρωπο «σκληρό» τον χαρακτηρίζουν οι κάτοικοι της περιοχής και ίσως σε αυτόν τον χαρακτηρισμό κρύβονται και τα αίτια της τραγωδίας αυτής. Ο μικρότερος γιός του, ο βενιαμίν της οικογένειας είχε κατέβει το τελευταίο διάστημα στην περιοχή της Ζαχάρως και έμενε είτε με τον πατέρα στο χωριό είτε στον Πύργο. Χθες είχε κανονίσει να βρεθεί στον Πύργο με τα αδέρφια του, προκειμένου να φάνε όλοι μαζί τα ψάρια που είχε ψαρέψει. Πριν κατέβει εκεί όμως αποφάσισε να ενημερώσει και να συναντήσει για λίγο τον πατέρα του. Μία συνάντηση που τελικά οδήγησε σε αυτήν την τραγωδία.

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ