Τάκης Μαλακατές Παναθηναϊκός: Ο νέος πρόεδρος Ερασιτέχνη του «τριφυλλιού»

Μοιραστείτε το:

Ο Τάκης Μαλακατές αναδείχθηκε νέος πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. Άλλωστε, το ψηφοδέλτιό του ήταν και το μόνο καθώς έθεσε υποψηφιότητα και ο Φοίβος Μορίδης αλλά την απέσυρε μετά από λίγα λεπτά.

Ανάμεσα σε όσα ανέφερε ο νέος πρόεδρος του Συλλόγου ήταν και το θέμα του γηπέδου επισημαίνοντας ότι θα πρέπει πρώτα να έχουν ολοκληρωθεί όλα τα άλλα γήπεδα και να έχουν παραδοθεί τα… κλειδιά για να «πέσει η Λεωφόρος», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά. Διευκρινίζοντας αργότερα για την αναφορά του στα γήπεδα τόνισε ότι η άποψή του είναι ποδόσφαιρο, μπάσκετ και Ερασιτέχνης.

«Θα βάλω κόκκινη γραμμή», ξεκαθάρισε μεταξύ άλλων.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο:

Μαλακατές Παναγιώτης, Βρανόπουλος Δημήτρης, Συνοδινός Θεόδωρος, Παπασχάλης Χαράλαμπος, Κυριζάκης Χρήστος, Ακριτίδης Χρόνης, Νίκας Σωτήρης, Αντωνιάδης Γιάννης, Κατσούλη Ελένη, Γαλάνη Κυριακή, Σκολίδης Λεωνίδας.

Γιατί δεν έβαλε υποψηφιότητα ο Γιαννακόπουλος

Ο απερχόμενος πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος σε γραπτή του ανακοίνωση εξήγησε τους λόγους για τους οποίους δε θα παρίσταται στις σημερινές (7/7) εκλογές του συλλόγου, ξεκαθαρίζοντας πως έχει ξεχρεώσει ήδη το 90% του υφιστάμενου χρέους, ενώ κατέστησε σαφές και πάλι πως δεν πρόκειται ν’ ασχοληθεί με κανένα τμήμα του Τριφυλλιού.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση:

«Aγαπητά Μέλη,

Όσο και να επιθυμούσα -και το επιθυμούσα, να είστε σίγουροι, διακαώς- αλλά κι όσο κι αν θεωρούσα υποχρέωση έναντι των Μελών του Συλλόγου να είμαι σήμερα εκεί για να αναφερθώ στα όσα πετύχαμε αυτά τα δύο χρόνια, λόγω έκτακτων ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων, δυστυχώς, δεν θα παραστώ στη σημερινή Γενική Συνέλευση.

Πριν από δύο χρόνια, βλέποντας τον Παναθηναϊκό Α.Ο. όχι απλά να είναι στο χείλος αλλά να έχει πέσει στον γκρεμό, να είναι οικονομικά κατεστραμμένος, με ουκ ολίγα αγωνιστικά τμήματά του να βρίσκονται σε χαμηλότερες κατηγορίες, όντας σε πλήρη ανυποληψία, δίχως οργάνωση, στόχο και όραμα αλλά και το χειρότερο να μην είναι ενωμένος, αποφάσισα ως Παναθηναϊκός Στρατιώτης να επιστρατευτώ. Το απαιτούσε η Παναθηναϊκή συνείδησή μου.

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ