Παναθηναϊκός μπάσκετ: Έκλεισε τον Νεμάνια Νέντοβιτς [vid]

Μοιραστείτε το:

Και… Νέντοβιτς στον Παναθηναϊκό. Όπως σας ενημερώσαμε χθες, 6 Ιουλίου, οι «πράσινοι» βρισκόντουσαν σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Νέμανια Νέντοβιτς και μία ημέρα μετά (7/7) σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο πλευρές ήρθαν σε οριστική συμφωνία. Έτσι, ο 29χρονος γκαρντ θα μετακομίσει από το Μιλάνο στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Μετά από μια διετία στην Αρμάνι Μιλάνο, ο Νέμανια Νέντοβιτς θα φορέσει τα πράσινα για να αποτελέσει ένα από τα μεγαλύτερα όπλα στην οπλοφαρέτρα του Γιώργου Βόβορα την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Το «who is who» του Νέντοβιτς

Ο 29χρονος γκαρντ διαθέτει μεγάλη εμπειρία από την Ευρωλίγκα, καθώς μετράει έξι σεζόν με τέσσερις διαφορετικές ομάδες (βλ. Λιέτουβος Ρίτας, Βαλένθια, Μάλαγα, Αρμάνι Μιλάνο). Την τελευταία διετία αγωνίστηκε στην Αρμάνι Μιλάνο, με την οποία τη σεζόν που ολοκληρώθηκε άδοξα λόγω του κορονοϊού μέτρησε 7.9 πόντους, 1.7 ασίστ και 1.2 ριμπάουντ σε 17 ματς.

Σε συνολικά 94 ματς στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης μέτρησε 10.8 πόντους, 2.8 ασίστ και 1.6 ριμπάουντ. Την αγωνιστική περίοδο 2013/14 είχε δοκιμάσει την τύχη του και στο ΝΒΑ, όπου έπαιξε 24 παιχνίδια με τους Ουόριορς.

Πάει και για Μπράουν 

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο Παναθηναϊκός θέλει να ντύσει στα «πράσινα» τον Λορέντζο Μπράουν. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει ήδη πρόταση στον Αμερικανό και στον «τριφύλλι» περιμένουν την απάντησή του. Μάλιστα,οι ιθύοντες του Παναθηναϊκού πιέζουν την πλευρά του παίκτη για άμεση απάντηση, έχοντας στείλει το μήνυμα στην πλευρά του ότι δεν πρόκειται να μπουν σε διαδικασία πλειστηριασμού.

Εδώ, αξίζει να σημειωθεί πως ο πρώην γκαρντ του Ερυθρού Αστέρα αναζητά την καλύτερη δυνατή πρόταση για τον ίδιο και ίσως αναμένει τις εξελίξεις σε κάποιες ομάδες, όπως για παράδειγμα στην Μακάμπι τελ Αβίβ. Οι «πράσινοι» ωστόσο, θέλουν να κλείσουν το ταχύτερο δυνατό τον βασικό «άσο» του για τη νέα σεζόν, προκειμένου να στελεχώσει αναλόγως τις υπόλοιπες θέσεις στην περιφέρειά του.

Όσον αφορά τον αντικαταστάτης του Τόμας, ψηλά στη λίστα βρίσκεται ο Σαμ Ντέκερ που μπορεί να παίξει και στο «3» είναι στα υπόψη του Γιώργου Βόβορα. Διαβάστε περισσότερα

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ