Νέος κεντρώος πολιτικός φορέας Κόκκαλη

Μοιραστείτε το:

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, τις επόμενες μέρες αναμένεται να ανακοινωθεί μια νέα πολιτική κίνηση που θα ανήκει στο χώρο της κεντροδεξιάς και του κέντρου. Την πρωτοβουλία θα ηγείται ο πρώην βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και  υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κατά την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ Βασίλης Κοκκαλης.

Ο νέος φορέας θα έχει πυρήνα στελέχη του ΚΙΝΑΛ από τοπικές οργανώσεις των  ΑΝΕΛ μετριοπαθών προοδευτικών απόψεων και άλλα κόμματα εντός δημοκρατικού τόξου. Η ανακοίνωση του φορέα είχε προαναγγελθεί για τις αρχές Μαρτίου 2020 αλλά ακυρώθηκε επ΄ αόριστο λόγω της ολικής απαγόρευσης κυκλοφορίας από την πανδημία που έπληξε την χώρα. Βέβαια ο Βασίλης Κόκκαλης στις βουλευτικές εκλογές του 2019 εκλέχθηκε βουλευτής Λάρισας με τον ΣΥΡΙΖΑ ως συνεργαζόμενος και όπως φαίνεται οι σχέσεις του με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης παραμένουν σε στενό επίπεδο.

Τι δήλωσε ιδρυτικό μέλος του φορέα στο flash.gr

Ο Χρήστος Πέππας, ιδρυτικό μέλος του νέου φορέα και πρώην αντιπρόεδρος Εθνικού Οργανισμού Πολυτέκνων Αθηνών μας είπε για το κυοφορούμενο πολιτικό σχηματισμό: “Ο κορονοϊός δημιούργησε ένα τεράστιο πολιτικό κενό. Οποίος καταφέρει και συμπληρώσει αυτό το κενό θα καθορίσει και το μέλλον της χώρας μας. Καθώς ο κοινωνικός και οικονομικός αντίκτυπος του κορονοϊού γίνεται πλέον πιο ορατός ο κόσμος αναρωτιέται έντονα ποια ηθική και πολιτική στάση θα επικρατήσει.

Θα είναι αυτοί που πιστεύουν ότι οι ηθικές αξίες και τα υψηλά ιδανικά είναι απαραίτητα για την κοινωνική ευημερία η αυτοί που πιστεύουν ότι η ανάγκη για επιβίωση ακυρώνει τις ηθικές αξίες όταν τα πράγματα γίνονται δύσκολα;

Αυτή την στιγμή μια μεγάλη μάχη βρίσκεται σε εξέλιξη μεταξύ εκείνων που θέλουν να διατηρήσουν το κοινωνικό κράτος και εκείνων που θέλουν να καταστρέψουν τα τελευταία απομεινάρια του.

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι βλέπουν τώρα ότι αυτοί οι ηγέτες δεν ήταν και δεν είναι οι ηγέτες της Ελλαδος όπως ισχυρίστηκαν από την αρχή αλλά στην πραγματικότητα είναι μισθοφόροι του Νεοφιλελευθερισμού. Το ερώτημα είναι ποιος θα καλύψει αυτό το πολιτικό κενό”

Όπως μάθαμε το όνομα του πολιτικού φορέα θα προκαλέσει αρκετά σχόλια. Αναμένουμε

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ