Κώστας Σλούκας: Μετά τον Ολυμπιακό και η Ρεάλ στο «παιχνίδι»

Μοιραστείτε το:

Κίνηση για την απόκτηση του Κώστα Σλούκα φαίνεται πως έκανε μετά τον Ολυμπιακό και η Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με δημοσιεύμα της ισπανικής «Marca». Η Φενερμπαχτσέ φαίνεται πως αδυνατεί να καλύψει το ποσό που προβλέπει το συμβόλαιο του Κώστα Σλούκα με αποτέλεσμα οι πιθανότητες να μείνει στην Τουρκία ο Έλληνας γκαρντ να ελαστιχοποιούνται . Η «Marca» στο συγκεκριμένο δημοσίευμα, αναφέρει πως ο Σλούκας έχει πρόταση από τον Ολυμπιακό, ύψους 5,5 εκ. ευρώ για τρία χρόνια, ενώ καταλήγει πως η Ρεάλ «θα πρέπει να βιαστεί εάν θέλει πραγματικά, το ενδιαφέρον να μετατραπεί σε μεταγραφή, καθώς ο Ολυμπιακός καραδοκεί και ο Σλούκας δεν θα περιμένει την ισπανική ομάδα για πάντα».

Τα τελευταία χρόνια ο Κώστας Σλούκας αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία στην Φενέρμπαχτσε. Με τους Τούρκους ο Έλληνας γκαρντ κατέκτησε πολλούς τίτλους και καταξίωση. Ωστόσο η κατάσταση στην Φενέρ αλλάζει από φέτος. Στο άρθρο επισημαίνεται πως στη Ρεάλ ανησυχούν για το εάν ο Φακούντο Καμπάτσο θα παραμείνει στην ομάδα ή θα προτιμήσει το ΝΒΑ και γι’ αυτό το λόγο έκανε επαφή με τον Κώστα Σλούκα, ώστε να δει τις προθέσεις του.

«Η Ρεάλ χρειάζεται έναν παίκτη για τις θέσεις της περιφέρειας και ο Σλούκας είναι ο καλύτερος παίκτης της Ευρώπης γι’αυτό το κομμάτι».

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ