Εμπρησμοί αυτοκινήτων: Τέσσερα οχήματα στις φλόγες σε Αργυρούπολη και Ζωγράφου

Μοιραστείτε το:

Στις φλόγες παραδόθηκαν τέσσερα αυτοκίνητα συνολικά στην Αθήνα. Συγκεκριμένα, άγνωστοι πυρπόλησαν και κατέστρεψαν τρία αυτοκίνητα επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, στο ύψος της Αργυρούπολης, καθώς και ένα στου Ζωγράφου. Στην πρώτη περίπτωση άγνωστοι έβαλαν φωτιά τα ξημερώματα σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων και τράπηκαν σε φυγή. Το αποτέλεσμα ήταν να τυλιχτούν στις φλόγες τρία ΙΧ. Στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική με 10 άνδρες και 3 οχήματα, με τα αυτοκίνητα να έχουν ήδη παραδοθεί στις φλόγες.

Τα ξημερώματα η πυροσβεστική κλήθηκε να επέμβει σε άλλον έναν εμπρησμό αυτοκινήτου, αυτή τη φορά στου Ζωγράφου. Άγνωστοι έβαλαν φωτιά σε όχημα που ήταν παρκαρισμένο επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου, με 10 άνδρες της πυροσβεστικής να επεμβαίνουν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Πριν δύο εβδομάδες περίπου δύο αυτοκίνητα και ένα μηχανάκι έγιναν στάχτη στην περιοχή του Φαλήρου, στη Θεσσαλονίκη. Στις φλόγες τυλίχθηκαν τα ξημερώματα τα δύο ΙΧ αυτοκίνητα και ένα μηχανάκι. Το συμβάν σημειώθηκε στις 3.55 τα ξημερώματα και το οχήματα ήταν σταθμευμένα, επί της οδού Ανδρέα Μιαούλη.

Σύμφωνα με τις πρώτα στοιχεία της Πυροσβεστικής πρόκειται για εμπρησμό. Επί τόπου έφτασαν 3 οχήματα της Πυροσβεστικής με οκτώ άντρες και μετά από λίγη ώρα κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά. Και τα δύο αυτοκίνητα όμως είχαν υποστεί σημαντικές υλικές ζημιές. Οι αρχές αναζητούν αν υπάρχουν κάμερες ασφαλείας για να μπορέσουν να φτάσουν στα ίχνη των δραστών.

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ