CAS ΠΑΟΚ Ολυμπιακός: Απορρίφθηκε το αίτημα των Πειραιωτών

Μοιραστείτε το:

Όπως σας ενημερώσαμε, κατά τη διάρκεια της 11ωρης ακροαματικής διαδικασίας ενώπιον της τριμελούς επιτροπής του CAS, η πλευρά της ΠΑΕ Ολυμπιακός ζήτησε να καταθέσει εκ νέου υπομνήματα, μετά όσα άκουσε να καταθέτει η πλευρά του ΠΑΟΚ. Το συγκεκριμένο αίτημα των «ερυθρόλευκων», όπως ενημέρωσε την Τρίτη (7/7) εγγράφως όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές, απορρίφθηκε από την Επιτροπή του Ανώτατου Αθλητικού Δικαστηρίου της Λοζάνης, που ότι ήταν να ακούσει, το άκουσε κατά τη διάρκεια της πολύωρης ακροαματικής διαδικασίας.

Αυτό είναι μια σημαντική λεπτομέρεια που δείχνει πως οι τρεις δικαστές-διαιτητές του CAS θέλουν να βγάλουν το συντομότερο δυνατόν και μέχρι την επικύρωση της βαθμολογίας την απόφασή τους.

Η χθεσινή (6/7) θέση του Ολυμπιακού

Οι Πειραιώτες επανέλαβαν γι’ ακόμα μία φορά- επί ελβετικού εδάφους αυτή τη φορά- τα όσα είχαν αναφέρει εντός συνόρων σε ΕΠΟ και Λίγκα όσον αφορά την υπόθεση ΠΑΟΚ και Ξάνθης, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως υπάρχει η απόφαση της ΕΕΑ και πρέπει να υπάρξουν οι ανάλογες τιμωρίες για τις δύο ομάδες από το CAS.

Μάλιστα, η πλευρά του Ολυμπιακού εξέφρασε την άποψη πως εντός 20 ημερών θα έχει βγει η απόφαση, ενώ εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως αν και η διαδικασία κράτησε σήμερα σχεδόν 11 ώρες, ο Ολυμπιακός ζήτησε να καταθέσει εκ νέου υπομνήματα- ενδεικτικό ενδεχομένως της ανάγκης των «ερυθρόλευκων» να δευτερολογήσουν.

Τι είπε ο Κυριάκος Κυριάκος – Η θέση του ΠΑΟΚ

Συγκεκριμένα ανέφερε πως: «Τελείωσε μια επίπονη διαδικασία στο μέρος που εξαρχής γνωρίζαμε ότι θα τελειώσει η υπόθεση καταγγελίας του Ολυμπιακού.
Καταθέσαμε για πρώτη φορά σε δικαστήριο όλα τα επιχειρήματα τόσο για την ουσία της καταγγελίας, όσο και γιατί η γνωμάτευση της ΕΕΑ δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να είναι δεσμευτική.

Εκδίκαση CAS: 11 ώρες κατέθεταν οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ

Απέναντί μας για ακόμη μια φορά είχαμε την ξεκάθαρη στρατηγική του Ολυμπιακού να υπερασπιστεί την απόλυτη αυθεντία της ΕΕΑ, της Μαρούπα, του Αρκούδη, του Φαραντούρη και του -διορισμένου από τον κουμπάρο του κ. Αυγενάκη- Τζουλάκη. Καμία άλλη προσπάθεια να αποδείξουν σε μια κανονική διαδικασία την ισχύ της καταγγελίας τους για πολυιδιοκτησία.

Φεύγουμε ικανοποιημένοι ότι καταθέσαμε σε βάθος τα επιχειρήματά μας. Παρότι είναι δύσκολο για τους ξένους διαιτητές να προλάβουν να αντιληφθούν τις δαιδαλώδεις πολυνομίες και αντιφάσεις των ελληνικών δικαστηρίων, ευελπιστούμε ότι τους βοηθήσαμε να το επιτύχουν, σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό που προσβλητικά σχεδόν επέμεινε πως η δική τους άποψη είναι λιγότερο βαρύνουσα από της ΕΕΑ. Σε κάθε περίπτωση περιμένουμε μια δίκαιη απόφαση ως την επικύρωση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος».

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ