Super League: Για μια θέση στον «ήλιο» παίζουν Πανιώνιος, Παναιτωλικός και Ξάνθη

Μοιραστείτε το:

Τρεις κρίσιμες αναμετρήσεις για τη μάχη της παραμονής υπάρχουν σήμερα για την 5η αγωνιστική των play out, με τους Πανιώνιο , Παναιτωλικό και Ξάνθη να βρίσκονται σε απόσταση ενός βαθμού. Στην Λάρισα, η ΑΕΛ φιλοξενεί τον Πανιώνιο με τους «κυανέρυθρους» να καίγονται για τη νίκη που θα τους κρατήσει ζωντανούς στην μάχη της παραμονής. Ο Πανιώνιος δείχνει αποφασισμένος να το παλέψει μέχρι το τέλος και την προηγούμενη αγωνιστική πήρε σπουδαία νίκη επί της Ξάνθης. Στην προσπάθεια αυτή όμως η ομάδα της Νέας Σμύρνης θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Αραμπούλι ο οποίος κρίθηκε ανέτοιμος για να παίξει . Σε σχέση με το ματς με την Ξάνθη πλην του έμπειρου στράικερ εκτός έμεινε και ο νεαρός Ρέτσος. Αντίθετα στην 20άδα έχουν συμπεριληφθεί οι Σίντι Αλί και Κιάκος. Η ΑΕΛ από την πλευρά της ψάχνει για κίνητρο στα play out αφού δεν στοχεύει σε κάτι με τον Μιχάλη Γρηγορίου να μην υπολογίζει τους Ασούμπρε, Ναγκί και Μόρα.

Την ίδια ώρα στην Λαμία, η τοπική ομάδα αντιμετωπίζει την Ξάνθη. Η Ξάνθη αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Λαμία σε ένα παιχνίδι που αν διεξαχθεί κανονικά, θα γίνει με δύο ημέρες καθυστέρηση Μετά την ανακοίνωση του κρούσματος του κορονοϊού , όλοι οι παίκτες και το τεχνικό τιμ υποβλήθηκαν σε έλεγχο, τόσο την ίδια ημέρα που ανακοινώθηκε το κρούσμα, όσο και την Κυριακή το βράδυ (η αποστολή βρίσκεται σε καραντίνα προς το παρόν, σε ξενοδοχείο στη Νέα Αγχίαλο). Τα πρώτα δείγματα ήταν όλα αρνητικά και σήμερα το μεσημέρι αναμένονται τα αποτελέσματα από τα δείγματα που ελήφθησαν χθες το βράδυ. Αν αποδειχθούν αρνητικά, τότε ο αγώνας θα διεξαχθεί κανονικά. Αν όχι, τότε οι παίκτες που θα βρεθούν θετικοί θα παραμείνουν σε καραντίνα 14 ημερών, ενώ η υπόλοιπη αποστολή θα μείνει σε απομόνωση για πέντε ημέρες και το ματς δεν θα διεξαχθεί.

Ο Παναιτωλικός θα τα δώσει όλα απέναντι στον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη έχει στόχο την πρώτη θέση στα play out και προέρχεται από τη νίκη με 3-0 επί της ΑΕΛ. Ο Σάββας Παντελίδης ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας, από την οποία απουσιάζει ο Μπάλας Μέγερι που βρίσκεται στην Ουγγαρία για να παραστεί στην κηδεία της πεθεράς του. Από την πλευρά του ο Παναιτωλικός καίγεται για βαθμούς αφού αυτή την στιγμή βρίσκεται στην θέση των μπαράζ. Ο Μάκης Χάβος δεν υπολογίζει τον τραυματία Ντάουντα που χάνει το υπόλοιπο, ενώ επιστρέφει ο Αριγίμπι.

Το πρόγραμμα

19:30 ΑΕΛ – Πανιώνιος (NS3)
19:30 Λαμία – Ξάνθη (ΕΡΤ1)
20:00 Ατρόμητος – Παναιτωλικός (ERTSports)

Η βαθμολογία των play out
Αστέρας Τρίπολης 39
Ατρόμητος 37
ΑΕΛ 33
Λαμία 32
ΝΠΣ Βόλου 31
Ξάνθη 22
Παναιτωλικός 22
Πανιώνιος 21

*Υποβιβάζονται οι τελευταίοι δύο της βαθμολογίας

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ