NBA: Λουκέτο στις εγκαταστάσεις των Μιλγουόκι Μπακς λόγω κορονοϊού [pic]

Μοιραστείτε το:

Στην πανδημία του κορονοϊού, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η οικογένεια του είχαν κάνει μια δωρεά ύψους 100.000 δολαρίων στο προσωπικό του γηπέδου των Μιλγουόκι Μπακς,για να αντιμετωπίσουν τον φονικό ιό. Τώρα όμως λίγες ημέρες πριν το restart του ΝΒΑ, τα αποτελέσματα των εξετάσεων για τον Covid-19, έκαναν τους Μιλγουόκι Μπακς να πάρουν την απόφαση να κλείσουν τις προπονητικές τους εγκαταστάσεις μέχρι το ταξίδι στο Ορλάντο. Δεν ήταν άμεσα σαφές εάν ένας παίκτης – ή πολλοί παίκτες – είναι θετικοί στην COVID-19. Μάλιστα το ESPN ανέφερε ότι η ομάδα έλαβε τα αποτελέσματα την Παρασκευή.

Το Μιλγουόκι είναι μία από τις πολλές ομάδες που έκλεισαν τις εγκαταστάσεις τους. Οι Μπρούκλιν Νετς, Ντένβερ Νάγκετς, Λος Αντζελες Κλίπερς και Μαϊάμι Χιτ έκλεισαν πρόσφατα τους χώρους προπόνησής τους λόγω θετικών αποτελεσμάτων COVID-19.

Όπως ανέφερε ο Έιντριαν Βοϊναρόφσκι στο ESPN, οι Μπακς θα βάλουν «λουκέτο» στις προπονητικές τους εγκαταστάσεις μέχρι να μεταβούν στο Ορλάντο για το restart του ΝΒΑ. Αν μη τι άλλο επικρατεί ανησυχία σε ολόκληρη τη λίγκα από τη στιγμή που έχουν αρχίσει να αυξάνονται τα κρούσματα στις ομάδες που θα πάρουν μέρος στην επανεκκίνηση του πρωταθλήματος.

Πηγή: ΑΠΕ

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ