Super League: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός ντέρμπι “αιωνίων” και Άρης – ΑΕΚ σήμερα για τα play off – Που θα δείτε LIVE

Μοιραστείτε το:

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε 21:30 στο ΟΑΚΑ τον Ολυμπιακό για την 6η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1 και ψάχνει το τρίποντο κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο για το γόητρο και την ιστορία του. Οι πράσινοι δεν έχουν βαθμολογικό κίνητρο, αλλά αναζητούν την δεύτερη σερί νίκη τους στο μίνι πρωτάθλημα, ενώ παράλληλα θέλουν να «σπάσουν» και το φετινό αήττητο του Ολυμπιακού. Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Γιώργος Δώνης έχει τα γνωστά προβλήματα των αποχωρήσεων, αφού οι Χρήστος Δώνης, Ινσούα, Γιόχανσον, Αποστολάκης και Βαγιαννίδης δεν ανήκουν πλέον στο τριφύλλι, ενώ δεν θα έχει στην διάθεσή του και τον Αγιούμπ που είχε κάποιες ενοχλήσεις.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού δεν αποκλείεται να παρεκκλίνει από το καθιερωμένο 4-2-3-1 και να πάει σε ένα 3-5-2. Ο Διούδης θα επιστρέψει στο τέρμα, οι Κολοβέτσιος και Σένκεφελντ θα είναι τα δύο στόπερ, ενώ ο Χατζηθεοδωρίδης και ο Θεοχάρης θα καλύπτουν τα δύο άκρα της άμυνας. Την τριάδα στο κέντρο θα συνθέτουν οι Κουρμπέλης, Αλεξανδρόπουλος και Ανουάρ, ενώ Μπουζούκης και Χατζηγιοβάνης θα βοηθούν επιθετικά τον Μακέντα. Σε περίπτωση που προτιμηθεί τριάδα στην άμυνα, τότε ο Θεοχάρης θα είναι το τρίτο στόπερ, ο Χατζηγιοβάνης πιθανότατα θα πάρει όλη τη δεξιά πλευρ, με τον Χατζηθεοδωρίδη να είναι αριστερά και ο Καμπετσής διεκδικεί τη θέση του παρτενέρ του Μακέντα. Oι 20 ποδοσφαιριστές που πήρε ο Δώνης στην αποστολή του τριφυλλιού είναι οι εξής: Διούδης, Ξενόπουλος, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδης, Θεοχάρης, Ζαγαρίτης, Κολοβός, Χατζηγιοβάνης, Μπεκ, Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Ανουάρ, Αθανασακόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Σερπέζης, Τζαβίδας, Μακέντα, Περέα, Καμπετσής.

Οι φιλοξενούμενοι

Οι Πειραιώτες έχουν στόχο να διευρύνουν το αήττητο σερί 41 αγώνων που «τρέχουν» από πέρυσι και να κάνουν ένα ακόμη βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου χωρίς ήττα. Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν υπολογίζει για το ματς με τους πράσινους στον Κώστα Τσιμίκα που θα πάρει ανάσες, αλλά και στους Ραντζέλοβιτς, Σουντανί και Χριστοδουλόπουλο. Από εκεί και πέρα, όσον αφορά την ενδεκάδα, ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού θα παρατάξει κανονικά τους βασικούς, με τον Σα να είναι στο τέρμα, τους Ελαμπντελαουί, Μπα, Σεμέδο και Γκασπάρ στην άμυνα και τους Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκη και Καμαρά στο κέντρο.

Στην επίθεση, πέρα από τον Ελ Αραμπί που θα είναι στην κορυφή, ο Μαρτίνς θα επιλέξει δύο εκ των Μασούρα, Βαλμπουενά και Φορτούνη. Στην 22μελή αποστολή του Ολυμπιακού βρίσκονται οι Σα, Αλέν, Τζολάκης, Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Μπα, Σισέ, Ξενιτίδης, Καφού, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε, Μασούρας, Λοβέρα, Μπρούνο, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Χασάν και Ελ Αραμπί.

Η αυλαία της ημέρας ανοίγει στις 19:15 στην Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με τον Άρη να αντιμετωπίζει την ΑΕΚ. Οι «κίτρινοι» οι οποίοι θα παραταχτούν με μόλις 14 διαθέσιμους παίκτες κόντρα στην Ένωση, θα αγωνιστούν χωρίς τους Σόουζα, Σούντγκρέν και τον τραυματία Ντουάρτε. Στον αντίποδα στην διάθεση του Μίκαελ Ένινγκ τέθηκε ο Δεληζήσης που εξέτισε την τιμωρία του. Σ΄ότι έχει να κάνει με την ομάδα του Μάσιμο Καρέρα, η οποία θέλει τη νίκη προκειμένου να εδραιωθεί στην 2η θέση και να ανοίξει την διαφορά από τον δεύτερο ΠΑΟΚ, θα αγωνιστεί χωρίς αγωνιστικά προβλήματα στο συγκεκριμένο ματς. Στα θετικά για τον τεχνικό της Ένωσης Μάσιμο Καρέρα, η επιστροφή του Μπακάκη ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και επέστρεψε στην αποστολή.

Προηγούμενη συνάντηση Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη με 3-0 επί του Παναθηναϊκού στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στο προηγούμενο ντέρμπι για την τρίτη αγωνιστική των play offs. Οι «ερυθρόλευκοι» ευτύχησαν να σκοράρουν από νωρίς με έξοχο σουτ του Γκιλιέρμε στο 5′, ενώ διπλασίασαν τα τέρματα με τον Ελ Αραμπί στο 21′.

Μετέπειτα, οι «ερυθρόλευκοι» έριξαν στροφές και στο β’ μέρος με τον Παναθηναϊκό να έχει παραπάνω χώρο, αλλά δίχως να μπορεί να τον εκμεταλλευτεί. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός δε σταμάτησε στα δύο γκολ και στις καθυστερήσεις έκανε το 3-0 με τον Καφού, ο οποίος έδειξε αρκετά καλά δείγματα γραφής.

Που θα δείτε LIVE τους αγώνες:

  • 21:30 Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (Novasports 2)
  • 19:15 Άρης – ΑΕΚ (Novasports 2)

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός , LIVE ,Δείτε LIVE STREAMING

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ