Παναθηναϊκός: «Πόση ντροπή ακόμα θα αντέξουν οι φίλοι του Ολυμπιακού;»

Μοιραστείτε το:

Με εντονότατα παράπονα άφησε η διαιτησία του πρώτου ημιχρόνου του ντέρμπι τον Παναθηναϊκό. Αφότου εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους μέσω των social media, οι «πράσινοι» εξέδωσαν ανακοίνωση μέσω της οποίας στέκονται σε δύο φάσεις από το ματς με τον Ολυμπιακό. Στο φάουλ του Μπα στον Ανουάρ στο 41’, για το οποίο δεν αντίκρισε δεύτερη κίτρινη ο στόπερ των «ερυθρολεύκων», παρότι πάτησε τον αντίπαλό του. Όπως και στον καταλογισμό πέναλτι υπέρ των Πειραιωτών στις καθυστερήσεις, στο μαρκάρισμα του Ανουάρ στον Βαλμπουενά.

Η ανακοίνωση

«Πόση ντροπή ακόμα θα αντέξουν οι φίλοι του Ολυμπιακού με αυτά τα απροκάλυπτα δώρα της διαιτησίας; Αν προσπαθούν με τέτοιο τρόπο να φτάσουν στο αήττητο, ας το χαίρονται πραγματικά.

Η διαιτησία του αποψινού αγώνα προκαλεί το κοινό φίλαθλο αίσθημα. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο διαιτητής ανακαλύπτει φάουλ σε πέσιμο του Βαλμπουενά στον Ανουάρ και μέσω VAR το μετατρέπει σε πέναλτι! Νωρίτερα ο διαιτητής δεν βλέπει (;) το πάτημα του Μπα στον αστράγαλο του Ανουάρ, φάση που θα έπρεπε να δοθεί κίτρινη κάρτα και επομένως αποβολή του αμυνομένου (είχε ήδη μία κάρτα)».

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ