Ζοσέ Σα για τα μεταγραφικά σενάρια: «Το μέλλον δεν το ξέρει κανένας»

Μοιραστείτε το:

Ο Ζοσέ Σα άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο μεταγραφής, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως αυτό που προέχει είναι να ολοκληρωθεί η σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στα κανάλια της NOVA:

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που καταφέραμε και κερδίσαμε τον τίτλο όμως τα πράγματα ήταν λίγο παράξενα γιατί χωρίς φιλάθλους και χωρίς φιέστα ένας τίτλος δεν μπορεί να γιορταστεί».

Για το γεγονός πως η ομάδα έχει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος: «Όλοι μαζί είμαστε πρωταγωνιστές δουλέψαμε πάρα πολύ για αυτή την επιτυχία. Η άμυνα μας ήταν αρκετά βελτιωμένη και είχε μεγάλη επίδραση στην επιτυχία της ομάδας.

Για του που αφιερώνει τον τίτλο: «Στους φιλάθλους μας που περιμένανε πολύ καιρό αυτόν τον τίτλο. Στην οικογένεια μου αλλά και σε όσους δουλεύουν σε αυτό το σύλλογο γιατί έχουν βοηθήσει πάρα πολύ».

Για τα μεταγραφικά σενάρια που υπάρχουν: «Δεν έχω να σχολιάσω κάτι. Το μέλλον δεν το ξέρει κανένας. Θέλουμε αυτή τη στιγμή να ολοκληρώσουμε τη χρονιά και μετά θα δούμε τι θα συμβεί».

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Όπως πάντα πάμε για τη νίκη και θα είμαστε συγκεντρωμένοι».

Το «who is who» του Σα

O Ζοσέ Πέδρο Μαλέιρο ντε Σα ( γεννημένος στις 17 Ιανουαρίου 1993) είναι Πορτογάλος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, που αγωνίζεται ως τερματοφύλακας στη Σούπερ Λίγκα, για τον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Στις 25 Ιανουαρίου του 2016,τόσο ο Σα όσο και ο συμπαίκτης του Μουσά Μαρεγκά υπέγραψαν στην Πόρτο με συμβόλαιο διάρκειας 4 ετών και ενός εξαμήνου,με τις υπηρεσίες του πρώτου να αγοράζονται για 1.500.000 ευρώ.

Ο Σα έκανε το ντεμπούτο του στο Τσάμπιονς Λιγκ στις 17 Οκτωμβρίου του 2017 ξεκινώντας βασικός στην εκτός έδρας ήττα της ομάδας του με 2-3 για την φάση των ομίλων με αντίπαλο την Λειψία.Έγινε βασικός από εκείνο το σημείο και έπειτα,αλλά μετά από μια εντός έδρας ήττα με 5-0 από την Λίβερπουλ,πάλι για την ίδια διοργάνωση,ξανά έχασε την θέση του.

Ολυμπιακός
Στις 31 Αυγούστου του 2018 ο Σα εντάχθηκε στον Ολυμπιακό με ετήσιο δανεισμό. Έγινε βασικός λίγο μετά την άφιξη του,ενώ την ομάδα προπονούσε ο συμπατριώτης του και πρώην προπονητής του στην Μαρίτιμο, Μαρτίνς. Στις 15 Μαΐου 2019, o Σα συμφώνησε για συμβόλαιο 4 ετών.

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ