Βιετνάμ: Χρυσό Ξενοδοχείο πέντε αστέρων [vid & pics]

Μοιραστείτε το:

Το “Dolce Hanoi Golden Lake Hotel” που βρίσκεται στο Ανόι, την πρωτεύουσα του Βιετνάμ, ήταν κλειστό για τρεις μήνες λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό. Τώρα η τουριστική σεζόν ξεκινά και πάλι δειλά και οι επιχειρηματίες του τουρισμού έχουν αποδυθεί σε αγώνα δρόμου για να κερδίσουν τον χαμένο χρόνο. Στο Dolce Hanoi Golden, σκέφτηκαν ότι ένας καλός τρόπος να προσελκύσουν πελάτες με πολλά χρήματα, είναι να κάνουν το ξενοδοχείο χρυσόκυριολεκτικά. Ό,τι μπορούσε να γίνει χρυσό έγινε και ότι μπορούσε να επιχρυσωθεί, επιχρυσώθηκε. Από τους τοίχους, ως τους νιπτήρες και τα σερβίτσια.

Σύμφωνα με το Reuters, το ξενοδοχείο ανήκει στην Hoa Binh Group και το διαχειρίζεται η αμερικανικών συμφερόντων Wyndham Hotels & Resorts Inc. Η τιμή για τη διαμονή ξεκινά από 250 δολάρια την βραδιά, δηλαδή δεν διαφέρει πολύ από τα αντίστοιχων αστέρων ξενοδοχεία της περιοχής.  Ο πρόεδρος του ΔΣ και βασικός μέτοχος της Nguyen Huu Duong, δήλωσε πως “αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει άλλο τέτοιο ξενοδοχείο στον κόσμο”. “Άλλαξε τη γνώμη μου για το τί σημαίνει πολυτέλεια. Άλλα πολυτελή ξενοδοχεία χρησιμοποιούν μάρμαρο, αλλά εδώ είναι όλα χρυσά” ανέφερε 62χρονος πελάτης – που επίσης είναι ιδιοκτήτης ξενοδοχείου.

Το Βιετνάμ δεν είχε μεγάλη εξάπλωση στον κορονοϊό, καθώς κατέγραψε 350 κρούσματα και καθόλου θανάτους. Σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες, αν δεν είχε προκύψει η πανδημία, αυτή τη στιγμή το ξενοδοχείο θα ήταν γεμάτο, κυρίως με ξένους τουρίστες.


Για την επιχρύσωση του ξενοδοχείου που διαθέτει 25 ορόφους χρησιμοποιήθηκε ένας τόνος χρυσού. Σύμφωνα με το Reuters, το μόνο μειονέκτημα του ξενοδοχείου είναι η θέα. Όπως γράφει η λάμψη του έρχεται σε αντίθεση με το τοπίο, αφού “βλέπει” στην λίμνη Γκιάνγκ Βο και περιστοιχίζεται από κτίρια “σοβιετικού” τύπου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

This is just a tease of what is to come. Be prepared and be ready. #DolcebyWyndhamHanoiGoldenLake #DolceHanoiGoldenLake #InfinityPool #24K

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dolce Hanoi Golden Lake Hotel (@dolcehanoi) στις

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ