Πέθανε ο Θανάσης Βεζυργιάννης – Επί 16ετίας δήμαρχος Ψυχικού – Την Τρίτη η κηδεία

Μοιραστείτε το:

Ο Θάνος Βεζυργιάννης,  σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός στο Άαχεν της Γερμανίας. Διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. της ΤΕΔΚΝΑ, αλλά και γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών. Τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος εξέφρασε ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος. “Ταύτισε το όνομά του με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τόσο επί 16 χρόνια ως Δήμαρχος Νέου Ψυχικού όσο και ως γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών. Ήταν πρωτοπόρος και ρεαλιστής και διακρίθηκε για το ήθος, την ανθρωπιά και την ανιδιοτέλειά του και από όποια θέση κι αν πέρασε άφησε πίσω του πλούσιο έργο. Θα τον θυμόμαστε πάντα με αγάπη και θα αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση η προσφορά του στον χώρο της Αυτοδιοίκησης”.

Σε ψήφισμά της η Ένωση Δημάρχων Αττικής, αναφέρει: “Αφιέρωσε τη ζωή του στα Κοινά υπηρετώντας σε διάφορες τιμητικές θέσεις, αφήνοντας το στίγμα του και ως Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών. Όμως τον φίλο Θάνο, τον οικογενειάρχη, τον επιστήμονα θα τον θυμόμαστε κυρίως για το ήθος του, την ανθρωπιά του, τον καλό του λόγο, το ενδιαφέρον του για τον συνάνθρωπο. Οι δημότες θα τον θυμούνται με αγάπη και εμείς οι συνάδελφοι του με θαυμασμό, εκτίμηση και την πεποίθηση ότι έφυγε γρήγορα, αφού είχε πολλά ακόμα να προσφέρει”. Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, δήλωσε: “Με τις καινοτόμες ιδέες του υλοποιήθηκαν σημαντικά έργα και πρωτοβουλίες που συνέβαλλαν στην βελτίωση της ποιότητας της ζωής των πολιτών. Οι γνώσεις του, το ήθος του και η αγάπη του για την αυτοδιοίκηση τον καθιέρωσαν ως έναν από τους καλύτερους γνώστες της Ελληνικής Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους του”.

Η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη 7 Ιουλίου στις 14:30 από τον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας Νέου Ψυχικού. Η ταφή θα γίνει στο νεκροταφείο του Παπάγου. Η οικογένεια επιθυμεί αντί στεφάνων τα χρήματα να διατεθούν στην ΕΣΤΙΑ, το Κέντρο Φροντίδας Ατόμων με Νοητική Υστέρηση,στο Νέο Ψυχικό.

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ