Μάρκο Λιβάγια: «Θα κερδίσουμε τον Ολυμπιακό και θα πάρουμε το Κύπελλο»

Μοιραστείτε το:

Στην κάμερα της Nova μίλησε ο Μάρκο Λιβάγια. Ο Κροάτης επιθετικός της ΑΕΚ στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στις αγωνιστικές του επιδόσεις, την φετινή σεζόν που αποτελεί την πιο παραγωγική του, αλλά και στον στόχο της Ένωσης που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τις εντυπωσιακές εμφανίσεις που πραγματοποιεί μετά την επιστροφή:

«Προσωπικά είμαι χαρούμενος, αλλά δεν νομίζω ότι οφείλεται στη δική μου προσωπική απόδοση, αλλά σε όλης της ομάδας. Κατά τη διάρκεια της καραντίνας, όσο κι αν φαίνεται περίεργο, η ομάδα δούλεψε πολύ καλά. Ολοι στα σπίτια δουλέψαμε και επιστρέψαμε σε καλή κατάσταση. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να είμαστε σε καλύτερη κατάσταση, απ’ ότι πριν! Οπότε το αποτέλεσμα και όλα τα αποτελέσματα των τελευταίων αγώνων οφείλεται στην ομαδική προσπάθεια και όχι μόνο στη δική μου».

Για το γεγονός ότι μπορεί να αγωνίζεται και ως αριστερός εξτρέμ:

«Για μένα προσωπικά είναι το ίδιο, όπου κι αν παίξω. Σε οποιαδήποτε θέση μου ζητήσει ο προπονητής να παίξω θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα. Σαν φυσική μου θέση, θα μπορούσα να πω ότι είναι πίσω από τον επιθετικό. Όμως αυτό που μου αρέσει είναι να κρατάω τη μπάλα, να βοηθάω την ομάδα και μου αρέσει πολύ όταν η ομάδα κερδίζει».

Για τον τελικό Κυπέλλου:

«Είναι πολλοί οι συνεχόμενοι τελικοί που δεν έχουμε κερδίσει. Οπότε ο στόχος μας είναι φυσικά να τον κερδίσουμε. Ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα, είναι σε καλή κατάσταση και ο τελικός ακόμη απέχει. Αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι να μείνουμε συγκεντρωμένοι στα επόμενα ματς που έχουμε μπροστά μας και όταν έρθει η ώρα, είναι ένας τελικός που μπορούν να συμβούν τα πάντα. Προσωπικά πιστεύω θα τον κερδίσουμε…»

Για την παραγωγική χρονιά που διανύει:

«Προσωπικά δεν με αγγίζουν οι αριθμοί. Δεν βλέπω στατιστικές. Αν σκεφτώ πριν δυο χρόνια όταν πήραμε το πρωτάθλημα, εγώ δεν ήμουν στους καλύτερους αριθμούς, αλλά η ομάδα πήρε τον τίτλο. Το πλέον σημαντικό είναι η ομάδα να είναι σε πολύ καλή κατάσταση, να κερδίζει τα παιχνίδια και εγώ να βοηθάω όσο χρειάζεται».

Για το μέλλον του:

«Ειμαι πολύ καλά. Ειμαι χαρούμενος. Δεν σκέφτομαι τώρα καθόλου το μέλλον μου. Υπάρχει ένας ακόμη χρόνος στο συμβόλαιό μου, αλλά δεν το σκέφτομαι. Δεν θέλω να αισθάνομαι πίεση ούτε εγώ, ούτε η ομάδα, ούτε η οικογένειά μου. Οπότε αυτή τη στιγμή απολαμβάνω την παρουσία μου εδώ, χαίρομαι που η ομάδα πάει καλά, να συνεχίσει να πηγαίνει καλά στα πλέι οφ και τον τελικό και από εκεί και πέρα βλέπουμε. Όταν έρθει η στιγμή θα το συζητήσουμε».

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ