Λίστα ΜΜΕ – Στέλιος Πέτσας: Tις επόμενες ημέρες η δημοσιοποίηση της λίστας με τα κονδύλια

Μοιραστείτε το:

Λίστα ΜΜΕ: Θέμα λίγων ωρών είναι η δημοσιοποίηση της λίστας με τα κονδύλια που δόθηκαν στα ΜΜΕ για την καμπάνια «Μένουμε Σπίτι», όπως δήλωσε ο Στέλιος Πέτσας. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σε συνέντευξη του στον ΣΚΑΙ επεσήμανε ότι η λίστα με τα ποσά θα δοθεί όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία και δοθεί η έγκριση από το Υπουργείο Οικονομικών. «Είναι θέμα λίγων ημερών να δημοσιοποιηθεί η λίστα με τα μέσα και τα ποσά με πλήρη διαφάνεια.

Ο ποιοτικός και ποσοτικός έλεγχος έχει ολοκληρωθεί, έχουν αποσταλεί τα στοιχεία στο υπ. Οικονομικών, έχουν ολοκληρωθεί οι πληρωμές. Οταν μου πουν από το ΥΠΟΙΚ θα τη δώσω στη δημοσιότητα» είπε ο κ. Πέτσας.

Η κυβέρνηση έχει κατηγορηθεί από την αντιπολίτευση ότι έδωσε κονδύλια σε ανύπαρκτα site ή ακόμη και σε υπό κατασκευή ιστοσελίδες. Για τις επικρίσεις αυτές δήλωσε: «Η καμπάνια προχώρησε μέσω από έναν ανάδοχο ο οποίος είχε την δυνατότητα και την τεχνογνωσία να το κάνει αυτό, έχοντας στο μυαλό του και στη σύμβαση ανάθεσης, συγκεκριμένα κριτήρια. Ήταν 1.232 μέσα που συμμετείχαν στην καμπάνια αυτή σε όλη την Ελλάδα από όλες τις κατηγορίες των Μέσων, επομένως ήταν ένα τεράστιο εγχείρημα. Όταν θα βγουν τα στοιχεία, θα κρίνετε εσείς και όπως με ρωτάτε αν υπήρχαν αστοχίες να ρωτήσετε εκείνους που δημοσιοποιούσαν αυθαίρετα στοιχεία και ποσά τι θα έχουν να πουν».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε και στις αντιδράσεις που έχουν προκύψει εντός των δημοσιογραφικών κύκλων.«Θα μου επιτρέψετε να πω ότι αυτό είναι ένα κατάντημα μεταξύ δημοσιογράφων, να θεωρούν τη διαφήμιση χρηματισμό. Η διαφήμιση είναι άλλο πράγμα», είπε.

Σενάρια ανασχηματισμού

Ο Στέλιος Πέτσας σχολίασε τα σενάρια ανασχηματισμού ξεκαθαρίζοντας ότι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. «Η κυβέρνηση προχωρά στο έργο της, προσπαθώντας να κάνει την ζωή των Ελλήνων καλύτερη». Χωρίς να απαντήσει στο πότε θα γίνει, είπε ερωτηθείς σχετικά ότι «στα γενέθλια (της κυβέρνησης) σβήνουμε κεράκια, όχι ονόματα». Στην ερώτηση αν θα γίνει την επόμενη εβδομάδα, είπε: «Αν πάμε εβδομάδα-εβδομάδα, κάποιος θα το πετύχει».

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ