Παναθηναϊκός: Τέλος ο Νίκος Παππάς

Μοιραστείτε το:

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό έπειτα από επτά χρόνια συνεργασίας αποτελεί ο Νίκος Παππάς, όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Βόβορας στη συνέντευξη Τύπου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ενώ αναφέρθηκε και στη συμφωνία με τον Μάρκους Φόστερ. «Ο Νίκος Παππάς δεν θα είναι στο νέο πρότζεκτ. Έληξε το συμβόλαιό του και θα αποχωρήσει. Περιμένουμε την απόφαση του Ίαν Βουγιούκα. Ο Μπέντιλ θα είναι στην ομάδα. Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με κάποιες περιπτώσεις που έχουμε συζητήσει. Έχουμε συμφωνήσει ήδη με τον Φόστερ, που έδειξε διάθεση να είναι σε αυτό το πρότζεκτ».

«Έχουμε τα συμβόλαια του Ιωάννη, του Μήτογλου και του Παπαγιάννη. Θέλουμε να χτίσουμε την ομάδα γύρω τους. Συμβόλαιο έχει και ο Γιώργος Καλαϊτζάκης. Κοιτάμε το επόμενο καλύτερο βήμα για την καριέρα του. Θα έχουμε σύντομα τις απαντήσεις».

Ο Παππάς βρισκόταν στον Παναθηναϊκό από το 2013, όντας για χρόνια σταθερό μέλος του ροτέισον των«πράσινων», ωστόσο την τελευταία διετία ο δεύτερος σοβαρός τραυματισμός του στο γόνατο (ρήξη χιαστού) είχε ως αποτέλεσμα να έχει μειωμένο χρόνο συμμετοχής.

Την φετινή σεζόν ο Παππάς είχε 6.9 πόντους, 1.3 ριμπάουντ και 2.8 ασίστ μέσο όρο σε 17 λεπτά συμμετοχής στην Basket League και 4.4 πόντους και 1.3 ριμπάουντ μέσο όρο σε 11 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague.

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ