Μαρκέλλα νέα: Αυτά είπε η 10χρονη στους αστυνομικούς [vids]

Μοιραστείτε το:

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για την υπόθεση αρπαγής της 10χρονης Μαρκέλλας στη Θεσσαλονίκη. Οι περιγραφές που έδωσε η μικρή στους αστυνομικούς, οι διάλογοι και οι εικόνες που έχει συγκρατήσει στη μνήμη του, δείχνουν όλο και περισσότερο, το ενδεχόμενο να έπεσε θύμα ολόκληρου κυκλώματος παιδικής πορνογραφίας. Η Μαρκέλλα φαίνεται να θυμάται τα πάντα, πριν η 33χρονη της δώσει τα ηρεμιστικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τίποτα από όσα ισχυρίστηκε στην κατάθεσή της η 33χρονη, δεν επιβεβαιώνονται από τα όσα είπε η 10χρονη. Σύμφωνα με το MEGA, το κοριτσάκι είπε στους αστυνομικούς ότι όσο κοιμόταν, άκουγε φλας και είχε την αίσθηση ότι το φωτογραφίζουν. Άλλωστε από την πρώτη στιγμή η 10χρονη είχε πει, ότι η 33χρονη γυναίκα που την άρπαξε φεύγοντας από το σχολείο του, την είχε βάψει με καλλυντικά στο σπίτι που την κρατούσε. Η 10χρονη μίλησε στους αστυνομικούς για τις επικοινωνίες που είχε η κατηγορούμενη από την πρώτη κιόλας στιγμή, που μπήκαν μέσα στο ταξί. Μίλησε ακόμη, για μια επιταγή που πήρε η 33χρονη, η οποία μόλις την είδε σχολίασε «Τόσα πολλά λεφτά;».

Η μικρή Μαρκέλλα, φαίνεται ότι άκουσε και είδε πολλά στα χέρια της 33χρονης, επί δυο 24ωρα. «Όταν μπήκαμε στο διαμέρισμα μου είπε ότι θα κάνουμε μπάνιο. Αλλά χτύπησε το τηλέφωνό της και μιλούσε. Μάλλον με γυναίκα. Δε μπορούσα να καταλάβω αν ήταν γυναίκα ή άντρας γιατί μιλούσε σαν γυναίκα αλλά ήταν πολύ χοντρή φωνή», είπε η 10χρονη, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1. «Είπε η γυναίκα στο τηλέφωνο στην Ειρήνη ότι θα στείλει κάποιον να της δώσει μια επιταγή, νομίζω είπε εκείνο το χαρτί που το δίνεις και παίρνεις χρήματα και να πάει να την “εκπληρώσει”. Η Ειρήνη απάντησε “τόσα πολλά λεφτά;”», πρόσθεσε.

Υπενθυμίζεται ότι μήνυση κατά της εν διαστάσει συζύγου του κατέθεσε ο άνδρας, που η 33χρονη κατηγορεί ότι την έσπρωξε στην πορνεία. Σημειώνεται, πως η 33χρονη κατά την απολογία της για την αρπαγή και τον βιασμό της 10χρονης από τη Θεσσαλονίκη, υποστήριξε ότι ο πρώην άνδρας της έκλεινε τα ροζ ραντεβού και την εξέδιδε. Ο άνδρας ζήτησε να κινηθεί εις βάρος της ποινική δίωξη για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης. «Οργή όμως και έκπληξη μου προκάλεσαν οι ισχυρισμοί της, οι οποίοι εκφράστηκαν δια του πληρεξουσίου δικηγόρου της κ. Νουλέζα οι οποίοι έκαναν το γύρο όλων των ΜΜΕ ότι εκδιδόταν. Και μάλιστα ότι εγώ την προώθησα στην πορνεία, ότι της κανόνισα τα ραντεβού με τους πελάτες και μάλιστα ότι έπαιρνα τα χρήματα. Αυτοί οι ισχυρισμοί που διέδωσε δια της απολογίας της, αλλά και δια του πληρεξουσίου δικηγόρου είναι ψευδείς , ανυπόστατο, έωλοι και απεχθείς», αναγράφεται , μεταξύ άλλων, στην έγκληση.

«Επειδή πέρα από τη δική μου αξιοπρέπεια οφείλω να διαφυλάξω την ανωνυμία του ανηλίκου, οφείλω να το προστατεύσω από τέτοιες συκοφαντικές διαδόσεις και φήμες που αφορούν εμένα τον πατέρα της, διότι δεν δίστασε η εγκαλούμενη και ο συνήγορος της να κατονομάσουν και με το μικρό όνομα το ανήλικο το οποίο δυστυχώς έχει πληροφορηθεί τους άθλους της μητέρας του και υποφέρει, λόγω του οποίου παρακολουθείται από ειδική παιδοψυχολόγο» αναφέρεται στη μήνυση.

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ