Αμρ Ουάρντα για ΠΑΟΚ: «Ανυπομονώ να φορέσω ξανά τα ασπρόμαυρα» [pic]

Μοιραστείτε το:

Ο Αμρ Ουάρντα φαίνεται να έδειξε μεγάλη ικανοποίηση για την επέκταση του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ. Η συνεργασία των δύο πλευρών έληγε στο τέλος του 2020 και πλέον δεσμεύονται μέχρι το καλοκαίρι του 2021, καθώς έγινε χρήσης σχετικής οψιόν. Πιο πολύ για να διαφυλάξει τα δικαιώματά του ο «δικέφαλος του Βορρά», ώστε να μην κινδυνεύει να τον χάσει δίχως οικονομικό αντάλλαγμα.

Πάντως, ο Αιγύπτιος εξτρέμ, ο οποίος φέτος αγωνίστηκε στην ΑΕΛ ως δανεικός, δήλωσε ότι ανυπομονεί για να φορέσει ξανά τη φανέλα του συλλόγου. «Πάντα μέλος αυτής της μεγάλης οικογένειας… Χαρούμενος για την επέκταση του συμβολαίου μου, τώρα έχω την ευκαιρία να δείξω ξανά ότι μπορώ να είμαι μέλος του ΠΑΟΚ! Ανυπομονώ να φορέσω τα ασπρόμαυρα ξανά», αναφέρει σε σχετική του ανάρτηση.

Το «who is who» του Ουάρντα

Ο Μεντχάτ Μοχσέν Ουάρντα γεννήθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου 1993, είναι Αιγύπτιος διεθνής ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται στις θέσεις του ακραίου επιθετικού και του επιθετικού μέσου. Από τον Ιανουάριο του 2017 ανήκει στον ΠΑΟΚ, ενώ για το 2019-2020 αγωνίστηκε ως δανεικός στην Λάρισα.

Ξεκίνησε το άθλημα στη γενέτειρά του με τη Σπόρτινγκ Αλεξάνδρειας και το 2011 εντάχθηκε στα τμήματα υποδομών της Αλ Αχλί του Καΐρου. Μέλος της ομάδας νέων (Κ-23), επιλέχθηκε για την ανδρική στις 16 Ιουνίου 2014 ως αλλαγή κατά την τελευταία αναμέτρηση πριν τα πλέι οφ της περιόδου, γεγονός που του επέτρεψε να συμπεριλαμβάνεται μεταξύ των πρωταθλητών Αιγύπτου 2013-14. Ωστόσο, αυτή υπήρξε και η μοναδική του εμφάνιση στη διοργάνωση για την Αλ Αχλί, καθώς τον Ιανουάριο του 2015 παραχωρήθηκε με δανεισμό στην Αλ Ιτιχάντ Αλεξάνδρειας (16 αγώνες Α΄ κατηγορίας, 1 τέρμα), ενώ το ερχόμενο καλοκαίρι με ελεύθερη μεταγραφή στον Παναιτωλικό.

Η απόδοσή του στην ελληνική Σούπερ Λιγκ, ως αριστερός εξτρέμ αλλά και οργανωτής του παιχνιδιού, προκάλεσαν το ενδιαφέρον συλλόγων της ιταλικής Σέριε Α, η συμμετοχή στην οποία αποτελεί για τον ίδιο ένα μακροχρόνιο στόχο της καριέρας του. Τελικά και κατόπιν 39 αγώνων πρωταθλήματος (9 γκολ και 2 ασίστ) σε θητεία 1½ χρόνου στον Παναιτωλικό, αποκτήθηκε για τα επόμενα 3½ από τον ΠΑΟΚ, με μεταγραφικό κόστος της τάξης των 350 χιλιάδων ευρώ και αμοιβή πρώτου έτους 250 χιλιάδες περίπου. Ο Ουάρντα πρόκειται για τον 8ο Αιγύπτιο στην ιστορία της ομάδας, συνεχίζοντας μία ξεχωριστή –για τα ελληνικά δεδομένα– “παράδοση”. Λίγους μήνες μετά την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ πανηγύρισε και τον πρώτο τίτλο στην ομάδα του, καθώς ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε στον τελικό του κυπέλλου της ΑΕΚ με σκορ 2-1.

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ