Μπόρις Τζόνσον Πήλιο: Στην Ελλάδα παρά τις απαγορεύσεις ο πατέρας του BoJo – Αυτό είναι το εξοχικό του στο Πήλιο [pics & vid]

Μοιραστείτε το:

Παρά τις απαγορεύσεις ο πατέρας του Βρετανού πρωθυπουργού κατάφερε να φτάσει στην Ελλάδα για διακοπές. Ο ίδιος αγνόησε εντελώς τις απαγορεύσεις αφίξεων στην Ελλάδα από την Βρετανία και έφτασε στη χώρα μας μέσω Βουλγαρίας. Ο λόγος φυσικά είναι οι διακοπές του μπαμπά, Στάνλεϊ. Μάλιστα, οι εντολές της Βρετανικής κυβέρνησης για τον κορονοϊό δεν επιτρέπουν στους Βρετανούς να ταξιδεύουν στο εξωτερικό παρά μόνο για λόγους ανωτέρας βίας.

Ωστόσο, ο Στάνλεϊ Τζόνσον αποφάσισε να επισκεφτεί τη χώρα μας για τις θερινές διακοπές του και συγκεκριμένα επέλεξε το Πήλιο. Σύμφωνα με τα Βρετανικά ΜΜΕ, ο 79χρονος πατέρας του Βρετανού πρωθυπουργού, έφτασε στην Αθήνα μέσω Σόφιας το βράδυ της Τετάρτης και στην συνέχεια μετέβη στην βίλα του στο Πήλιο. Μάλιστα, ο Στάνλεϊ Τζόνσον καυχιόταν για το ταξίδι του ανεβάζοντας βίντεο στο Instagram μέσα από το αεροπλάνο την ώρα που έφτανε στην Αθήνα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Shadowed on arrival in Athens this evening!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stanley Johnson (@stanleyjohnson) στις

Ο πατέρας του Μπόρις Τζόνσον αγόρασε πριν 20 χρόνια περίπου ένα εξοχικό στην περιοχή Χόρτο του Πηλίου. Ο ίδιος αλλά και ο Βρετανός Πρωθυπουργός είναι λάτρεις της περιοχής και έχουν περάσει αμέτρητα καλοκαίρια στην Ελλάδα. Σύμφωνα με μαρτυρίες ο Μπόρις Τζόνσον αγαπά τα πανηγύρια, το δημοτικό τραγούδι και τους… τοματοκεφτέδες.

Διαβάζουμε στο ‘Εθνος πως το σπίτι του Τζόνσον στο Πήλιο διατίθεται και προς ενοικίαση. Πρόκειται για μια διώροφη έπαυλη με τέσσερα υπνοδωμάτια και πισίνα, σύγχρονη αλλά χτισμένη βάσει των χαρακτηριστικών ενός παραδοσιακού πέτρινου οικήματος με κεραμοσκεπή. Απηχώντας, προφανώς, τις διαθέσεις του ιδιοκτήτη της, η «Villa Irene» είναι ταυτόχρονα μέσα και έξω από τον, ούτως ή άλλως μικροσκοπικό, οικισμό του Χόρτου. Απέχει μόλις μερικά λεπτά πεζοπορίας από μια ήσυχη, σχεδόν ιδιωτική παραλία, ενώ είναι σχετικά απομονωμένη από τις υπόλοιπες κατοικίες, καθώς είναι περιστοιχισμένη από ελαιόδεντρα σε μεγάλη περίμετρο γύρω από αυτή. Γι’ αυτό και τις περισσότερες μέρες των διακοπών της η οικογένεια του Μπόρις Τζόνσον προτιμούσε να μένει στο σπίτι απολαμβάνοντας τη δροσιά της πισίνας παρά να κατηφορίζει προς τη θάλασσα.

Η τιμή ενοικίασης είναι περίπου 2.000 το βράδυ, ενώ μπορεί να φιλοξενήσει έως 8 άτομα.

Από το μπαλκόνι μάλιστα του σπιτιού του στο Πήλιο δήλωσε σύμφωνα με την Daily Mail: «Είμαι στο Πήλιο για πολύ σημαντικές δουλειές καθώς προσπαθώ να θωρακίσω την περιουσία μου από τον κορονοϊό ενόψει της ερχόμενης τουριστικής χρονιάς». «Πρέπει να πάρω μέτρα για την τήρηση αποστάσεων στην ιδιοκτησία μου καθώς εδώ το παίρνουν αυτό πολύ σοβαρά».

Πρόσθεσε, δε, πως: «Οι Έλληνες προσπαθούν να σταματήσουν τις μαζικές αφίξεις από το Ηνωμένο Βασίλειο αλλά είναι πολύ χαρούμενοι που ήρθα εδώ. Το μόνο που ήθελαν να ξέρουν είναι από που ερχόμουν και τι θα έκανα. Με θερμομέτρησαν και μου έκαναν τεστ».

Ο ίδιος υπογράμμισεα: «Πρέπει να δημιουργήσουμε αυτές τις αερογέφυρες το συντομότερο δυνατόν. Από όσα έχω δει οι αφίξεις των Βρετανών δεν θα κάνουν κακό στους Έλληνες αφού οι Έλληνες είναι τόσο προσεκτικοί».

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ