Μαρκέλλα νέα: Μήνυση κατέθεσε ο πρώην σύζυγος της 33χρονης [vid]

Μήνυση κατά της εν διαστάσει συζύγου του κατέθεσε ο άνδρας, που η 33χρονη κατηγορεί ότι την έσπρωξε στην πορνεία. Σημειώνεται, πως η 33χρονη κατά την απολογία της για την αρπαγή και τον βιασμό της 10χρονης από τη Θεσσαλονίκη, υποστήριξε ότι ο πρώην άνδρας της έκλεινε τα ροζ ραντεβού και την εξέδιδε. Ο άνδρας ζήτησε να κινηθεί εις βάρος της ποινική δίωξη για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης.

«Οργή όμως και έκπληξη μου προκάλεσαν οι ισχυρισμοί της, οι οποίοι εκφράστηκαν δια του πληρεξουσίου δικηγόρου της κ. Νουλέζα οι οποίοι έκαναν το γύρο όλων των ΜΜΕ ότι εκδιδόταν. Και μάλιστα ότι εγώ την προώθησα στην πορνεία, ότι της κανόνισα τα ραντεβού με τους πελάτες και μάλιστα ότι έπαιρνα τα χρήματα. Αυτοί οι ισχυρισμοί που διέδωσε δια της απολογίας της, αλλά και δια του πληρεξουσίου δικηγόρου είναι ψευδείς , ανυπόστατο, έωλοι και απεχθείς», αναγράφεται , μεταξύ άλλων, στην έγκληση.

«Επειδή πέρα από τη δική μου αξιοπρέπεια οφείλω να διαφυλάξω την ανωνυμία του ανηλίκου, οφείλω να το προστατεύσω από τέτοιες συκοφαντικές διαδόσεις και φήμες που αφορούν εμένα τον πατέρα της, διότι δεν δίστασε η εγκαλούμενη και ο συνήγορος της να κατονομάσουν και με το μικρό όνομα το ανήλικο το οποίο δυστυχώς έχει πληροφορηθεί τους άθλους της μητέρας του και υποφέρει, λόγω του οποίου παρακολουθείται από ειδική παιδοψυχολόγο» αναφέρεται στη μήνυση.

Οι δηλώσεις του δικηγόρου του, Χαράλαμπου Αποστολίδη:

Υποψίες για κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας

Οι αρχές έχουν στα χέρια τους στοιχεία ότι πίσω από την πρωτοφανή υπόθεση κρύβεται κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας και πως η αρπαγή της μικρής Μαρκέλλας έγινε κατά… παραγγελία. Αξίζει να σημειωθεί πως η ίδια εντοπίστηκε με μεγάλο χρηματικό ποσό πάνω της, ενώ υπάρχουν κινήσεις μεγάλων ποσών στους λογαριασμούς της. Καταστηματάρχες της περιοχής αναφέρουν ότι η ίδια ξαφνικά τον Μάρτιο προχωρούσε σε ακριβές αγορές και στην εξόφληση μεγάλων λογαριασμών.

Την ίδια ώρα, η Μαρκέλλα έχει αρχίσει να θυμάται πρόσωπα και καταστάσεις και βοηθά σημαντικά τις αρχές.

Πηγή: flash.gr

About Ομάδα Σύνταξης 81831 Articles
To PrismaRadio.gr είναι τo ενημερωτικό ραδιόφωνο της Βορειοδυτικής Ελλάδας

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*