Μαρκέλλα εξαφάνιση: Έδωσε ονόματα η 10χρονη στους αστυνομικούς – Περιέγραψε με ποιον μιλούσε η κατηγορούμενη [vid]

Μοιραστείτε το:

Την ενδεχόμενη εμπλοκή άλλων προσώπων στην υπόθεση της αρπαγής της 10χρονης από τη Θεσσαλονίκη, διερευνά η ΕΛΑΣ μετά και την κατάθεση της μικρής μαθήτριας. Η 10χρονη περιέγραψε όσα θυμόταν από τις στιγμές που έμεινε μαζί με την κατηγορούμενη. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το κεντρικό δελτίο του Star, το κορίτσι φέρεται να είπε στους αστυνομικούς: «Μπήκαμε σε ένα ταξί. Κάποιος την πήρε τηλέφωνο και η Ειρήνη μιλούσε στα ξένα. Δεν καταλάβαινα τι έλεγε. Στο τηλέφωνο έγραφε απόρρητο. Το είδα γιατί καθόταν μπροστά, δίπλα στον οδηγό και εγώ καθόμουν ανάμεσα στα καθίσματα και είδα στο τηλέφωνο που χτύπησε και έγραφε απόρρητο».

«Όταν μπήκαμε στο διαμέρισμα μου είπε ότι θα κάνουμε μπάνιο, αλλά χτύπησε το τηλέφωνο της και μιλούσε μάλλον με γυναίκα. Δε μπορούσα να καταλάβω αν ήταν γυναίκα ή άντρας, γιατί μιλούσε σα γυναίκα, αλλά ήταν πολύ χοντρή η φωνή. Είπε η γυναίκα στο τηλέφωνο, στην Ειρήνη, ότι θα στείλει κάποιον να της δώσει μία επιταγή, νομίζω είπε εκείνο το χαρτί που το δίνεις και παίρνεις χρήματα και να πάει να την “εκπληρώσει”. Η Ειρήνη απάντησε  “τόσα πολλά λεφτά …;”», φέρεται να είπε η μικρή μαθήτρια.

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσης, η μικρή φέρεται να μίλησε και για έναν άνδρα, με τον οποίο έκανε βίντεο-κλήση η 33χρονη. «Η Ειρήνη μίλησε στην τηλεόραση. Μέσα από την τηλεόραση ήταν σαν κάμερα και έβλεπες και μιλούσες. Βίντεο-κλήση δηλαδή. Ήταν ένας μαύρος σαν αυτούς που πουλάνε βραχιόλια για το χέρι [….] Εγώ δεν φαινόμουν στην τηλεόραση.

Το παιδί φέρεται να έδωσε και ονόματα στις Αρχές. «Είδα και τα ονόματα που είχαν Μ. από κάτω έγραφε Α. και μετά έγραφε Φ. Μιλούσαν στα Αγγλικά», φέρεται να είπε η 10χρονη μαθήτρια από την Θεσσαλονίκη».

Οι αρχές περιμένουν να γίνει άρση του απορρήτου των επικοινωνιών της 33χρονης προκειμένου προκειμένου να ερευνηθούν τα πρόσωπα με τα οποία επικοινώνησε η 33χρονη κατηγορούμενη και ενδεχομένως να εμπλέκονται στην υπόθεση αρπαγής και βιασμού της 10χρονης μαθήτριας, στη Θεσσαλονίκη.

Υποψίες για κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας

Οι αρχές έχουν στα χέρια τους στοιχεία ότι πίσω από την πρωτοφανή υπόθεση κρύβεται κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας και πως η αρπαγή της μικρής Μαρκέλλας έγινε κατά… παραγγελία. Αξίζει να σημειωθεί πως η ίδια εντοπίστηκε με μεγάλο χρηματικό ποσό πάνω της, ενώ υπάρχουν κινήσεις μεγάλων ποσών στους λογαριασμούς της. Καταστηματάρχες της περιοχής αναφέρουν ότι η ίδια ξαφνικά τον Μάρτιο προχωρούσε σε ακριβές αγορές και στην εξόφληση μεγάλων λογαριασμών.

Μήνυση κατέθεσε ο πρώην σύζυγος της 33χρονης

Μήνυση κατά της εν διαστάσει συζύγου του κατέθεσε ο άνδρας, που η 33χρονη κατηγορεί ότι την έσπρωξε στην πορνεία. Σημειώνεται, πως η 33χρονη κατά την απολογία της για την αρπαγή και τον βιασμό της 10χρονης από τη Θεσσαλονίκη, υποστήριξε ότι ο πρώην άνδρας της έκλεινε τα ροζ ραντεβού και την εξέδιδε. Ο άνδρας ζήτησε να κινηθεί εις βάρος της ποινική δίωξη για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης.

«Οργή όμως και έκπληξη μου προκάλεσαν οι ισχυρισμοί της, οι οποίοι εκφράστηκαν δια του πληρεξουσίου δικηγόρου της κ. Νουλέζα οι οποίοι έκαναν το γύρο όλων των ΜΜΕ ότι εκδιδόταν. Και μάλιστα ότι εγώ την προώθησα στην πορνεία, ότι της κανόνισα τα ραντεβού με τους πελάτες και μάλιστα ότι έπαιρνα τα χρήματα. Αυτοί οι ισχυρισμοί που διέδωσε δια της απολογίας της, αλλά και δια του πληρεξουσίου δικηγόρου είναι ψευδείς , ανυπόστατο, έωλοι και απεχθείς», αναγράφεται , μεταξύ άλλων, στην έγκληση.

«Επειδή πέρα από τη δική μου αξιοπρέπεια οφείλω να διαφυλάξω την ανωνυμία του ανηλίκου, οφείλω να το προστατεύσω από τέτοιες συκοφαντικές διαδόσεις και φήμες που αφορούν εμένα τον πατέρα της, διότι δεν δίστασε η εγκαλούμενη και ο συνήγορος της να κατονομάσουν και με το μικρό όνομα το ανήλικο το οποίο δυστυχώς έχει πληροφορηθεί τους άθλους της μητέρας του και υποφέρει, λόγω του οποίου παρακολουθείται από ειδική παιδοψυχολόγο» αναφέρεται στη μήνυση.

Οι δηλώσεις του δικηγόρου του, Χαράλαμπου Αποστολίδη:

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ