Άρης: Σοκ με Ντουάρτε θα μείνει 6-8 μήνες έξω

Μοιραστείτε το:

Σαν να μην έφταναν όλες οι άλλες απώλειες των προηγούμενων ημερών, ο Άρης χάνει για το υπόλοιπο της σεζόν και τον Λέριν Ντουάρτε. Όπως επιβεβαίωσαν οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο άσος των «κίτρινων», ο τραυματισμός του στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ήταν σοβαρός. O Ολλανδός που τραυματίστηκε χθες στο ΟΑΚΑ, υποβλήθηκε σε μαγνητική που έδειξε ότι υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και βέβαια θα υποβληθεί σε επέμβαση.

Η μαγνητική έδειξε λοιπόν ότι έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού και έξω πλαγίου συνδέσμου και αφότου χειρουργηθεί, εκτιμάται ότι θα μείνει εκτός δράσης για διάστημα 6-8 μηνών.

Όπως φάνηκε από το ριπλέι της τηλεοπτικής μετάδοσης ο τραυματισμός του Ντουάρντε ήταν σοκαριστικός, αφού φάνηκε να γύρισε το γόνατό του. Ο παίκτης άμεσα κατάλαβε το πόσο σοβαρή ήταν η ζημιά και ξέσπασε σε κλάματα, ενώ κοντά του βρέθηκαν τόσο οι συμπαίκτες του, όσο και οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού προκειμένου να του συμπαρασταθούν.

Ένα σχετικό σχόλιο ανάρτηση στο διαδίκτυο ο Λούκας Σάσα με ευχές στον συμπαίκτη του, τονίζοντας: «Ποτέ δεν ξέρεις τη δύναμη σου, μέχρι η δύναμη να είναι η μοναδική επιλογή σου» και τόνισε: «Θα επιστρέψεις δυνατότερος αδερφέ».

Να θυμίσουμε ότι ο Ολλανδός  έχει παίξει σε όλες τις εθνικές ομάδες Ολλανδίας κάτω των 21 ετών, ενώ δύο φορές κλήθηκε και στην ανδρική ομάδα των «οράνιε». Το 2014 ο Άγιαξ τον αγόρασε από τη Χέρακλες έναντι 3 εκατομμυρίων ευρώ, με τον Ντουάρτε να έχει παραστάσεις Τσάμπιονς Λιγκ με τον «Αίαντα». Τα τελευταία χρόνια πριν έρθει στον Άρη αγωνιζόταν ξανά στη Χέρακλες, ενώ έχει παίξει επίσης σε Χέερενφεεν και Μπρέντα ως δανεικός από τον Άγιαξ.

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ