Άνοιγμα τουρισμού Βρετανία: Τέλος στην καραντίνα για πολίτες 75 χωρών [vids]

Μοιραστείτε το:

Εγκαταλείπει τα σχέδια η Βρετανία για επιβολή καραντίνας λόγω κορονοϊού, για αυτούς που φτάνουν στο Ηνωμένο Βασίλειο από 75 χώρες, γράφει η εφημερίδα The Daily Telegraph. Το δημοσίευμα επισημαίνει ότι η Βρετανία θα άρει προσεχώς την απαγόρευση στα μη απαραίτητα ταξίδια προς σχεδόν όλους τους προορισμούς της ΕΕ, τα Βρετανικά Υπερπόντια Εδάφη, συμπεριλαμβανομένων των Βερμούδων και του Γιβραλτάρ, όπως και την Τουρκία, την Ταϊλάνδη, την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία. Εκπρόσωπος του υπουργείου Μεταφορών έχει αρνηθεί μέχρι στιγμής να σχολιάσει τη συγκεκριμένη είδηση.

Η Βρετανία είχε ανακοινώσει ήδη την Παρασκευή 26 Ιουνίου ότι θα εγκαταλείψει την 14ήμερη καραντίνα για αυτούς που φτάνουν από χώρες, όπως η Γαλλία, η Ελλάδα και η Ισπανία. Ο Σάιμον Κλαρκ, υφυπουργός Στέγασης, Κοινοτήτων και Τοπικής Αυτοδιοίκησης, δήλωσε ότι η κυβέρνηση εργάζεται πάνω σε μια ανακοίνωση για τα ταξίδια. «Θα προχωρήσουμε σε ανακοινώσεις μόλις αυτό θα είναι ασφαλές», δήλωσε ο Κλαρκ στο δίκτυο Sky και συνέχισε προσθέτοντας «θα συζητήσουμε περαιτέρω γι’αυτό αυτή την εβδομάδα».

Τέλος τόνισε ότι «σαφώς και θέλουμε να ξανασταθεί στα πόδια του ο τουριστικός τομέας το ταχύτερο δυνατό και είμαι βέβαιος ότι θα μπορέσουμε να δώσουμε καλές ειδήσεις στο προσεχές μέλλον».

Στην Ελλάδα παρά τις απαγορεύσεις ο πατέρας του Μπόρις Τζόνσον

Αγνοώντας πλήρως τις απαγορεύσεις αφίξεων στην Ελλάδα από τη Βρετανία και παρά τις εντολές της βρετανικής κυβέρνησης στους Βρετανούς, να ταξιδεύουν στο εξωτερικό μόνο για λόγους ανωτέρας βίας, ο πατέρας του Βρετανού πρωθυπουργού, Στάνλεϊ, έφτασε στη χώρα μας μέσω Βουλγαρίας, για διακοπές στο εξοχικό της οικογένειας στο Πήλιο.

Σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα, ο 79χρονος πατέρας του Μπόρις Τζόνσον, έφτασε στην Αθήνα μέσω Σόφιας το βράδυ της Τετάρτης 1ης Ιουλίου και στη συνέχεια μετέβη στο σπίτι τους στο Πήλιο. Μάλιστα, ο Στάνλεϊ Τζόνσον καυχιόταν για το ταξίδι του ανεβάζοντας βίντεο στο Instagram μέσα από το αεροπλάνο την ώρα που έφτανε στην Αθήνα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ