Ολυμπιακός – ΟΦΗ 2-1

Μοιραστείτε το:

Ο Ολυμπιακός νίκησε με 2-1 τον ΟΦΗ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και σφράγισε και τυπικά τον τίτλο, ανεξαρτήτως της απόφασης του CAS για την τιμωρία (ή μη) του ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Μαρτίνς έκανε το «5 στα 5» στα playoffs και συνεχίζει αήττητη (25-6-0) στο πρωτάθλημα! Ο Πορτογάλος τεχνικός επιχείρησε ροτέισον, με τον Χασάν να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής, αφού σκόραρε δύο φορές (27’, 83’). Στο 45’+1’ ισοφάρισε για τους Κρητικούς ο Σακόρ, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν χαμένο πέναλτι στο 80’ με τον Βαλμπουενά.

Η δήλωση του Σίμου

«Όποιος παρακολούθησε αυτό τον αγώνα είναι ευχαριστημένος από αυτό που είδε. Ήταν ένας καλός αγώνας, είχαμε να αντιμετωπίσουμε την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα για τη φετινή χρονιά, ήταν η πιο σταθερή ομάδα και θα πρέπει να ευχηθούμε κάθε καλό για το Europa League.

Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια απέναντι σε αυτόν τον αντίπαλο. Είχαμε πάρα πολλά θετικά, μέσα από αυτή τη διαδικασία βλέπουμε τις αδυναμίες μας και προσπαθούμε να βελτιωθούμε για το μέλλον» δήλωσε ο τεχνικός του ΟΦΗ.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Γεώργιος Καραϊσκάκης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Αλέν, Γκασπάρ, Σισέ, Μπα, Τσιμίκας (46′ Βαλμπουενά), Καφού (57′ Αραμπί), Γκιλιέρμε, Καμαρά, Φορτούνης (84′ Μπουχαλάκης), Μασούρας (46′ Ελαμπντελαουί), Χασάν (83′ Λοβέρα).

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου, Δεληγιαννίδης, Μαρινάκης, Κουτρουμπής, Βαφέας (89′ Νοικοκυράκης), Κοροβέσης (61′ Μεγιάδο), Ναμπί, Στάικος (61′ Νέιρα), Ζοάο Βίκτορ, Σακόρ (72′ Μπράουν), Μάνος (61′ Φιγκεϊρέδο).

Σκόρερ: 27′, 83′ Χασάν – 45+1′ Σακόρ

Κίτρινες: 81′ Καμαρά – 80′ Ζοάο Βίκτορ

Διαιτητής: Γιώργος Βρέσκας (Πιερίας)

Βοηθοί: Κούλα Χασάν (Ξάνθης), Θεόφιλος Μωυσιάδης (Ηπείρου)

4ος: Αριστομένης Κουτσιαύτης (Άρτας)

Διαιτητής VAR: Ευστάθιος Γκορτσίλας (Μακεδονίας)

Διαιτητής AVAR: Ηλίας Κωνσταντίνου (Πρέβεζας)

Η βαθμολογία 

Αναλυτικά η βαθμολογία της Superleague μετά από 5 αγώνες στα playoffs:

1) Ολυμπιακός 81

2) ΑΕΚ 59

3) ΠΑΟΚ 59

4) Παναθηναϊκός 50

5) Άρης 38

6) ΟΦΗ 35

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ