ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Με πολλές απουσίες οι «ασπρόμαυροι» στο ντέρμπι

Μοιραστείτε το:

Ο ΠΑΟΚ‘>ΠΑΟΚ υποδέχεται αύριο (30/6) την ΑΕΚ στη Τούμπα και επιδιώκει τη νίκη, ώστε να ξεφύγει από τους «κιτρινόμαυρους» και να σφραγίσει όσο νωρίτερα γίνεται τη δεύτερη θέση, ώστε να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο που οδηγεί στο Champions League.

Μάλιστα, όπως σημειώνουν οι «ασπρόμαυροι»: Ντέρμπι Δικεφάλων, “τελικός” για τη δεύτερη θέση στην Τούμπα το βράδυ της Τετάρτης (01.07, 21:00). Η προετοιμασία του Δικεφάλου ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (30.06) στο γήπεδο της Τούμπας και στη συνέχεια ο Αμπέλ Φερέιρα ανακοίνωσε τους παίκτες που θα είναι στην αποστολή της ομάδας για τη μάχη με την ΑΕΚ.

Η τελευταία προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, παιχνίδια κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας, οικογενειακό δίτερμα στο μισό γήπεδο και δουλειά στις στατικές φάσεις. Οι Αντελίνο Βιεϊρίνια και Δημήτρης Πέλκας συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα και δεν θα είναι στη διάθεση του Φερέιρα για το επικείμενο παιχνίδι.

Στην αποστολή επιστρέφει ο Ομάρ Ελ Καντουρί , που εξέτισε την τιμωρία του, ενώ εκτός έμειναν οι ανέτοιμοι Κρέσπο και Ζαμπά , ο Μίσιτς και ο τραυματίας Ντόουγκλας.

Οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Πορτογάλος τεχνικός είναι οι: Πασχαλάκης , Ζίβκοβιτς , Ροντρίγκο , Μάτος , Βαρέλα , Ίνγκασον , Μιχάι , Μιχαηλίδης , Γιαννούλης , Εσίτι , Μαουρίσιο , Ελ Καντουρί , Μπίσεσβαρ , Τσιγγάρας , Στοχ , Λημνιός , Λάμπρου , Άκπομ , Σβιντέρσκι , Τζόλης .

Επέκτεινε για 20 μέρες το συμβόλαιο του ο Βιεϊρίνια

Ο ΠΑΟΚ κλήθηκε να κλείσει άμεσα τις τρύπες που είχε ανοιχτές αναφορικά με τα συμβόλαια των παικτών του που έληγαν στις 30 Ιουνίου και παραμονή τους και στα playoffs. Έτσι μετά τους Μαουρίσιο και Μάτος, οι οποίοι συμφώνησαν την Τρίτη το πρωί (30/6) ήρθε νωρίς το απόγευμα και η συμφωνία με τον Βιεϊρίνια.

ΠΑΟΚ: Επέκτεινε για 20 μέρες το συμβόλαιο του ο Βιεϊρίνια

Ο Πορτογάλος αρχηγός συμφώνησε να ανανεώσει για είκοσι μέρες το συμβόλαιο του, να παίξει και στα υπόλοιπα ματς των playoffs και στη διάρκεια αυτών των ημερών θα κάνει και επιπλέον συζήτηση με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για περαιτέρω παραμονή του στον “δικέφαλο”.

Διαβάστε περισσότερα για την υπόθεση

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ