Ολυμπιακός – ΟΦΗ: Επέστρεψε ο Βαλμπουενά – Η «ερυθρόλευκη» αποστολή

Μοιραστείτε το:

Ο Ματιέ Βαλμπουενά, o οποίος έμεινε εκτός αποστολής στο κυριακάτικο εκτός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ για την 4η αγωνιστική των πλέι οφς της Super League 1, όπου ο Ολυμπιακός σφράγισε τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας για 45η φορά στην ιστορία του, ωστόσο τίθεται εκ νέου στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για το ματς με τον ΟΦΗ. Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν την Τρίτη (30/6) την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής, με αντίπαλο τον ΟΦΗ στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”, με τον Γάλλο μεσοεπιθετικό να είναι μεταξύ των 23 παικτών που επέλεξε για την αποστολή ο Μαρτίνς, δείγμα του ότι ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε το προηγούμενο διάστημα.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Σα, Αλέν, Τζολάκης, Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Μπα, Σισέ, Τσιμίκας, Καφού, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Γκιλιέρμε, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Λοβέρα, Μπρούνο, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Χασάν, Ελ Αραμπί.

«100άρης» στον πάγκο του πρωταθλητή Ολυμπιακού ο Μαρτίνς

Από το βράδυ της Κυριακής 28 Ιουνίου 2020, ο Πέδρο Μαρτίνς έχει έναν ακόμη λόγο να είναι χαρούμενος, πέρα από την κατάκτηση και μαθηματικά – εάν δεν αλλάξει κάτι στο CAS όσον αφορά την τιμωρία του ΠΑΟΚ – του τίτλου του πρωταθλητή από την ομάδα του Ολυμπιακού. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει καταφέρει να πετύχει πολλά πράγματα με τους ερυθρόλευκους από το 2018 που βρίσκεται στο πάγκο τους, αλλά και να μπει σε μια ιδιαίτερη λίστα με προπονητές που έγραψαν ιστορία στο σύλλογο. Ειδικότερα, ο προπονητής του Ολυμπιακού έφτασε τα 100 παιχνίδια με τους ερυθρόλευκους και μπήκε σε μια κλειστή λίστα, καθώς βρίσκεται στους 7 τεχνικούς με πάνω από 100 ματς στο λιμάνι.

Να σημειωθεί ότι ο Πέδρο Μαρτίνς έχει δημιουργήσει μια σπουδαία ομάδα, με τον Ολυμπιακό να επιστρέφει στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος, να φτάνει μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου όπου θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ και παράλληλα να συνεχίζει και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, στους «16» του Europa League με Γουλβς. Αναλυτικά όσα αναφέρει η Super League στο επίσημο σάιτ της: Τα «καλά τους» φόρεσαν οι πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού στη φετινή σεζόν, για να παρουσιαστούν στον αγώνα, που η ομάδα εξασφάλισε μαθηματικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, με τα ως τώρα δεδομένα στη βαθμολογία. Πρώτος και καλύτερος ο Πέδρο Μαρτίνς, που γιόρτασε τον πρώτο τίτλο του με τον Ολυμπιακό, στο 100ό παιχνίδι στον πάγκο του και 60ό στο πρωτάθλημα. Είναι ο έβδομος προπονητής στην ιστορία του Ολυμπιακού, από καταβολής Α’ Εθνικής το 1959, που ξεπερνά τους 100 αγώνες στον πάγκο του.

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ