NBA: Εκτός playoffs και ο ΝτεΆντρε Τζόρνταν λόγω κορονοϊού

Μοιραστείτε το:

Δύσκολα φαίνεται ότι είναι τα πράγματα για την ομάδα των Νετς ενόψει της επανέναρξης των playoffs του πρωταθλήματος του ΝΒΑ. Μετά τον Ντινγουίντι που είναι αμφίβολος, άλλο ένα κρούσμα εμφανίστηκε αφού και ο ΝτεΆντρε Τζόρνταν δεν θα βρεθεί στο Ορλάντο λόγω κορονοϊού.

Ο σέντερ της ομάδας του Μπρούκλιν, όπως και ο γκαρντ της ομάδας, γνωστοποίησε ο ίδιος πως βρέθηκε θετικός στον Covid-19, αλλά σε αντίθεση με τον συμπαίκτη του που άφησε κάποιες ελπίδες, αυτός ήταν ξεκάθαρος πως δεν θα αγωνιστεί στα playoffs. Αυτό σημαίνει πως ο 31χρονος άσος δε θα δώσει το παρών στο Ορλάντο για την επανέναρξη του ΝΒΑ. Έτσι, οι Νετς θα αγωνιστούν με σημαντικές απουσίες, καθώς τραυματίες είναι και οι δύο μεγάλοι σταρ της ομάδας, Κάιρι Ίρβινγκ και Κέβιν Ντουράντ.

Υπενθυμίζεται ότι το NBA έχει προγραμματίσει την επανέναρξη του πρωταθλήματος στο τέλος Ιουλίου, ωστόσο τα κρούσματα κορονοϊού δυστυχώς συνεχίζουν να αυξάνονται και υπάρχει έντονη ανησυχία στην χώρα, ιδίως στην Φλόριντα όπου θα φιλοξενηθεί η τελική φάση του πρωταθλήματος.

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ