Μεταγραφή – «βόμβα» από… Ελλάδα για τον Λεκαβίτσιους [vid]

Μοιραστείτε το:

Επιστροφή Λεκαβίτσιους στον Παναθηναϊκό; Ουδείς γνωρίζει. Ωστόσο, οι φήμες «φουντώνουν» συνεχώς, με τον Βόβορα να βλέπει με θετικό μάτι την επιστροφή του. Αρχικά να θυμίσουμε πως το 2017 ο Λούκας Λεκαβίτσιους αποφάσισε να αποχωρήσει από την πατρίδα του και ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Ωστόσο ένας σοβαρός τραυματισμός τον άφησε εκτός μάχης για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τελικά μετά το τέλος της συνεργασίας του με τους «πράσινους» επέστρεψε στην Ζαλγκίρις. Ωστόσο όπως φαίνεται αγαπάει ιδιαίτερα τη χώρα μας.

Όπως προκύπτει από πληροφορίες, ο Λεκαβίτσιους βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στον Βόλο. Μάλιστα, ο έμπειρος αθλητής δεν θέλησε να χάσει τη φόρμα του και αποφάσισε να κάνει μερικά σουτάκια. Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού βρέθηκε στο κλειστό γήπεδο που παίζει και κάνει προπονήσεις η Νίκη Βόλου. Οι άνθρωποι της ομάδας δεν έχασαν την ευκαιρία να βγάλουν μερικές φωτογραφίες μαζί του. Μάλιστα, έγραψαν ότι έγινε μεταγραφή – βόμβα, αφού ο άσος της Ζαλγκίρις προπονήθηκε στο κλειστό της Νέας Ιωνίας.

Λίγα λόγια για τον Λεκαβίτσιους

Ζάλγκιρις Κάουνας
Ο Λεκάβιτσιους ανδρώθηκε μπασκετικά στη Ζάλγκιρις Κάουνας στην δεύτερη ομάδα της οποίας άρχισε να αγωνίζεται το 2012. Στην πρώτη ομάδα της Ζάλγκιρις Κάουνας ξεκίνησε να παίζει από το 2014. Μαζί της κατέκτησε τρία πρωταθλήματα Λιθουανίας, ενώ συμμετείχε και στην Ευρωλίγκα, όπου ειδικά την περίοδο 2016-2017 τα πήγε περίφημα, έχοντας 8,5 πόντους (75,9% βολές, 50,7% δίποντα, 33,8% τρίποντα), 3,5 ασίστ, 1,9 ριμπάουντ και 1,7 λάθη σε 18:06 λεπτά ανά αγώνα σε 30 εμφανίσεις.

Παναθηναϊκός
Στις 29 Ιουνίου του 2017 ο Λεκάβιτσιους υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας με τον Παναθηναϊκό. Τη σεζόν 2017-2018 κατέκτησε με τον Παναθηναϊκό το πρωτάθλημα Ελλάδας. Το καλοκαίρι του 2018 η οψιόν ανανέωσης που υπήρχε στο συμβόλαιό του με τους πράσινους ενεργοποιήθηκε και έτσι παρέμεινε στην ομάδα και τη νέα σεζόν. Τον Φλεβάρη του 2019 κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας, κόντρα στον ΠΑΟΚ με 79-73. Τον Ιούνιο του 2019 κατέκτησε το δεύτερο του πρωτάθλημα με τα πράσινα νικώντας στην σειρά των τελικών τον Προμηθέα Πατρών με 3-0.

Ζάλγκιρις Κάουνας
Στις 17 Ιουνίου 2019, ανακοινώθηκε η επιστροφή του Λεκάβιτσιους στην Ζάλγκιρις Κάουνας, μετά από δυο χρόνια στον Παναθηναϊκό και την Ελλάδα. Στις 16 Φεβρουαρίου 2020, κατέκτησε το Κύπελλο Λιθουανίας.

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ