Αρπαγή Μαρκέλλας: «Τρομάζω με το πόσο αδίστακτη είναι», λέει ο πρώην σύζυγος της 33χρονης [vid]

Μοιραστείτε το:

Νέες εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση της απαγωγής της 10χρονης Μαρκέλλας από τη Θεσσαλονίκη, με τον πρώην σύζυγο της 33χρονης που κατηγορείται για την απαγωγή, να χαρακτηρίζει – μιλώντας στο MEGA – παντελώς αναληθή όσα ισχυρίζεται η γυναίκα και, κυρίως, ότι ο ίδιος την εξέδιδε, ενώ θα καταθέσει εντός των ημερών μήνυση εναντίον της. «Τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο εκδιδόμουν και έτσι έβγαζα χρήματα. Ο πρώην σύζυγός μου με προώθησε σε αυτή τη δουλειά. Μου έβρισκε πελάτες μέσω ίντερνετ και στη συνέχεια τα πάντα τα κανονίζαμε τηλεφωνικά ο σύζυγος μου τα κανόνισε και εγώ ακολουθούσα εντολές. Καθαρά για βιοπορισμό το έκανα. Ο σύζυγος μου δεν εργαζόταν γι’ αυτό με εξέδιδε» είχε υποστηρίξει η ίδια.

Ο πρώην σύζυγός της 33χρονης, που έχει αποκλειστικά την επιμέλεια της 7χρονης σήμερα κόρης του, δεν πίστευε στα αυτιά του, όταν άκουσε ότι τον παρουσιάζει ως προαγωγό της και περισσότερο δεν άντεξε όταν διάβασε τους λόγους που την ανάγκασαν να αρπάξει το ανήλικο κορίτσι, προτάσσοντας ως κύρια αιτία την έλλειψη που ένιωθε για το ίδιο της το παιδί από το οποίο την απομάκρυνε ο ίδιος ο πατέρας της. «Τρομάζω με το πόσο αδίστακτη είναι» λέει χαρακτηριστικά στην κάμερα του MEGA και συμπληρώνει πως «ενώ έχει πει ότι πήρε τη 10χρονη για να την προστατέψει, δεν κοιτάει το ίδιο της το παιδί σε τι μπελά και πρόβλημα μπορεί να το βάλει».

Διαβάστε: Μαρκέλλα νέα: Ο δικηγόρος της 33χρονης πήρε… δώρο στη 10χρονη


Σύμφωνα με όσα είπε ο πρώην σύζυγος, εκείνος στα μέσα Φεβρουαρίου παίρνει την 7χρονη σήμερα κόρη του και φεύγουν για να ζήσουν σε πολύ της Βορείου Ελλάδος, κάτι που μαρτυρούν τα χαρτιά που έχει στα χέρια του από τους δικηγόρους. Ένα μήνα μετά και χωρίς να έχει προηγηθεί καμιά επικοινωνία η 33χρονη ζητά να δει τη μικρή, εν μέσω κορονοϊού. Εκείνος, σύμφωνα με όσα είπε στο MEGA, της ξεκαθάρισε πως για να πάρει το παιδί «θα πάμε στην αστυνομία να δηλώσεις που θα μένει το παιδί και μου απάντησε “όχι, όχι αστυνομία”».

Ακόμα, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, η μικρή του κόρη πηγαίνει σε παιδοψυχολόγο. Είναι η περίοδος που αρχίζει το παιδί να εκμυστηρεύεται στον μπαμπά τις συνθήκες που σοκάρουν. «Το έβαζε τιμωρία στα γόνατα, το κλείδωνε στο σαλόνι και όταν η μικρή άνοιγε την πόρτα και πήγαινε να πιει νερό ή να πάει τουαλέτα τη χτυπούσε στο χέρι» λέει χαρακτηριστικά. Παράλληλα, ένα μήνα πριν την αρπαγή της δεκάχρονης η κόρη της κατηγορουμένης είχε γενέθλια, όπως αποκαλύπτει ο πρώην σύζυγός της, η 33χρονη δεν έστειλε ούτε ένα μήνυμα για ευχές.

Έχουν περάσει τρεις μήνες από τότε που είχε να την δει. Τρεις μήνες από τότε που έδωσε την επιμέλεια εξολοκλήρου στον πατέρα από μόνη της. «Με πήρε τηλέφωνο η πρώην πεθερά μου και μου είπε ότι η 33χρονη έχει φύγει και δεν την ενδιαφέρει ποιος θα μεγαλώσει το παιδί» είπε, ενθυμούμενος το πώς πήρε την επιμέλεια της 7χρονης. «Όταν άκουσα αυτά που δήλωσε στην τηλεόραση, μου προκάλεσε γέλιο» λέει χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με τους λόγους που τον οδήγησαν στο να σπάσει τη σιωπή του και να μιλήσει στα ΜΜΕ εξήγησε πως έγινε επειδή η κατάθεση της 33χρονης έχει βασιστεί σε δύο στοιχεία που αφορούν τη δική του τη ζωή: Η έλλειψη που ένιωθε για το δικό της το παιδί που δεν της επέτρεπε να το δει ο πρώην σύζυγός της και σε όσα λέει η ίδια ότι εκείνος την εξανάγκαζε στον αγοραίο έρωτα, αφού ο ίδιος κρατούσε τα λεφτά. Αξίζει να σημειωθεί ότι την Τετάρτη αναμένεται να κατατεθούν οι μηνύσεις του 40 χρόνου. Θέλει να ρίξει γρήγορα τίτλους τέλους στην προσπάθεια που κάνει η πρώην γυναίκα του ακόμα και τώρα που βρίσκεται στη φυλακή να ρημάξει εκτός από τη δική του ζωή και τη ζωή της μικρής του κόρης.

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ