Μπαρτσελόνα: Ένταση στα αποδυτήρια – Οι παίκτες «έστησαν στο τοίχο» τον Κίκε Σετιέν [vid]

Μοιραστείτε το:

Η ισοπαλία της Μπαρτσελόνα με τη Θέλτα( 2-2) και επικράτηση της Ρεάλ της Εσπανιόλ με 1-0 που την έκαναν να ξεφύγει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, όπως ήταν αναμενόμενο έφερε ένταση στα αποδυτήρια των μπλαουγκράνα.  Στο τέλος της αναμέτρησης με την Θέλτα, η ισοπαλία που τους έριξε από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα έφερε γκρίνιες και έντονη δυσαρέσκεια. Μετά τον αγώνα ακολούθησε μια έντονη συζήτηση στα αποδυτήρια , μεταξύ των παικτών και του προπονητή, Κίκε Σετιέν. Οι ποδοσφαιριστές κατηγόρησαν τον Ισπανό τεχνικό, για κάποιες από τις τακτικές αποφάσεις που πήρε κατά τη διάρκεια του αγώνα αλλά και για τις αλλαγές που άργησε να κάνει στο ματς, όπως αυτές του Αρτούρ και του Γκριεζμάν.

Η συζήτηση κράτησε για αρκετά λεπτά, όπως αναφέρει η Marca και φαίνεται πως το κλίμα στην Μπαρτσελόνα, δεν είναι και το καλύτερο για τη συνέχεια. Οι παίκτες δεν συμφωνούν με κάποιες από τις μεθόδους του προπονητή και αρχίζουν να καταλαβαίνουν ότι αν συνεχίσουν με αυτόν τον τρόπο, δεν θα κερδίσουν τίτλους.
Ενδεικτικές, μάλιστα, ήταν και οι δηλώσεις του Σουάρες μετά το τέλος του αγώνα, ο οποίος τόνισε πως οι προπονητές είναι εκείνοι που πρέπει να αναλύσουν τι συμβαίνει στα εκτός έδρας παιχνίδια και η Μπαρτσελόνα χάνει βαθμούς.

«Υπάρχει κάτι που πρέπει να αναλύσουν οι προπονητές σε αυτές τις καταστάσεις. Έχεις την αίσθηση ότι σημαντικοί πόντοι χάνονται όταν παίζουμε εκτός έδρας, που σε άλλες, προηγούμενες σεζόν δεν τους χάναμε» τόνισε ο έμπειρος ουρουγουανός επιθετικός.

Να θυμίσουμε ότι και ο συνεργάτης του Σετιέν είχε έρθει σε ρήξη με πολλούς παίκτες της Μπαρτσελόνα, όταν μετά την ήττα από τη Ρεάλ στο «Μπερναμπέου» (2-0) είχε βγει στη δημοσιότητα ένα βίντεο από τον πάγκο, όπου φαινόταν να αναφέρεται σε εκείνους με προσβλητικούς και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς. Κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Θέλτα και τη μία στιγμή ο διαιτητής της αναμέτρησης διέκοψε το ματς, για να δροσιστούν οι παίκτες και να κάνουν ένα μικρό time out. Ο βοηθός του Κίκε Σετιέν, Έντερ Σαράμπια, με αφορμή την ολιγόλεπτη διακοπή του αγώνα, προσπάθησε να προσεγγίσει τον Λιονέλ Μέσι για να του δώσει οδηγίες.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ όμως δεν του έδωσε σημασία. Δεν τον κοίταξε καν. Και μόλις ήπιε το νεράκι του, επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο χωρίς να συμβαίνει τίποτα.

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ