Ψευτογιατρός: Συγγενής αρχηγού κόμματος και πρώην βουλευτής μεταξύ των θυμάτων του

Μοιραστείτε το:

Συνεχώς και έρχονται νέες μαρτυρίες στο φως της δημοσιότητας που έρχονται  για τον προφυλακισμένο ψευτογιατρό Κοντοστάθη, ο οποίος δεν είχε τον παραμικρό ενδοιασμό, προκειμένου να αποσπάσει χρήματα από ασθενείς. Όπως αποκάλυψε σήμερα ο ΣΚΑΪ, μεταξύ των θυμάτων του ήταν ένας πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και ένας συγγενής αρχηγού πολιτικού κόμματος που αντιμετωπίζει αναπηρία σε ποσοστό 82%.

Ο πρώην βουλευτής υποστήριξε στην κατάθεσή του πως έκανε επέμβαση στο πλευρό, με τον Κοντοστάθη να βρίσκεται μέσα στο χειρουργείο. Όπως είπε: «Μου είχαν κόψει λίγο ένα πλευρό, και είχαν αδειάσει τον αέρα από έναν πνεύμονα. Η τομή ήταν από την σπονδυλική στήλη έως μπροστά στο στήθος. Στο χειρουργείο μου είπαν ότι ήταν και ο Κόντος.

«Είδα το κανάλι των νευρώνων σου, μου έλεγε, και κούναγες και τα δύο πόδια, αλλά εγώ δεν μπορούσα να κουνήσω τίποτα.»

Ακολούθησε ένα διάστημα 40 ημερών, με φρικτούς πόνους για τον πρώην βουλευτή, όπως ο ίδιος κατέθεσε. Ο απατεώνας γιατρός κατάφερε να αποσπάσει ακόμη 30.000 ευρώ, ενώ του έστειλε και μια φυσιοθεραπεύτρια από την Αμερική, την Πέπα, προκειμένου να τον κουράρει.

Ο απατεώνας του είπε πως: «Παίρνει 60 ευρώ την ώρα και χρειάζεσαι τέσσερις φορές την εβδομάδα. Είχε έρθει αυτή, αλλά κάποια στιγμή την είχα ρωτήσει πως λέγεται ο μυς πίσω από το πόδι (δικέφαλος) και εκείνη δεν ήξερε να μου απαντήσει, κάτι που είχε κάνει εντύπωση.»

Ένα άλλο θύμα του ψευτογιατρού, κουνιάδος αρχηγού πολιτικού κόμματος, έδωσε 98.000 ευρώ στον «Κόντο», που θα «εξάλειφε» το 82% της αναπηρίας του μετά από ατύχημα που είχε με αλεξίπτωτο πλαγιάς. Για να γίνει πιο πιστευτός του έλεγε πως, θα τον κάνει να παίξει μπάλα…

Το θύμα δήλωσε: «Κάποια στιγμή βρήκα ένα νευροχειρουργό (αυτόν που υποσχέθηκε ο ‘Κόντος’ ότι θα τον κάνει Ταξίαρχο της… ΕΛ.ΑΣ.), τον Μάρτιο του 2018. Εργαζόταν σε ιδιωτική κλινική. Πριν το γραφείο του, όταν πήγα, ήταν ο Κόντος. Με έπεισε σε τέτοιο σημείο που μέχρι και το χέρι του φίλησα, όταν μου είπε ότι είναι ορθοπεδικός με σπουδές σε Ελβετία και Αμερική, και μπορεί να με κάνει απολύτως καλά. Μην ανησυχείς θα σε κάνω να παίζεις μπάλα, μου έλεγε.»

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ