ΟΦΗ – Παναθηναϊκός 0-0

Μοιραστείτε το:

Ο Παναθηναϊκός τα έκανε όλα στην Κρήτη εκτός από… γκολ. Πέτυχε δύο τέρματα, είχε δοκάρι, αλλά έμεινε άσφαιρος απέναντι στον ΟΦΗ, με το 0-0 να «σφραγίζει» τις προσπάθειες των δύο ομάδων που δεν κατάφεραν να πάρουν ούτε και σήμερα την πρώτη τους νίκη στα πλέι-οφ, μετά το πέρας και της τέταρτης αγωνιστικής. Ο Μακέντα είχε κεφαλιά στο δοκάρι στο 58’, ενώ ο Ιταλός σκόραρε για τους φιλοξενούμενους -που ανέβασαν στροφές στην επανάληψη- τρία λεπτά μετά, αλλά το τέρμα του δεν μέτρησε για οφσάιντ στο ξεκίνημα. Ενώ ίδια «τύχη» είχε και ο Καμπετσής, με το γκολ του στο 85ο λεπτό να ακυρώνεται για χέρι του Περέα πριν την επίτευξη του 0-1…

Οι Κρητικοί από την πλευρά τους ήταν καλύτεροι στο πρώτο 45λεπτο, διάστημα ωστόσο στο οποίο έκαναν μια καλή φάση, στο 18’ με τον Βαζ, ενώ δέχτηκαν και μια, μετά από τέσσερα λεπτά, αλλά ο Κουρμπέλης την «σπατάλησε»!

Πλέον, ο ΟΦΗ έφτασε τους 35 βαθμούς μετά από 30 παιχνίδια, την ώρα που ο Παναθηναϊκός ανέβηκε στους 47 πόντους, επίσης μετά από 30 αγώνες.

Γήπεδο: “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης”

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Ουάλεϊ, Μπράουν, Κουτρουμπής, Γιαννούλης, Κοροβέσης (69′ Μαρινάκης), Μεγιάδο, Νέιρα, Ναμπί (69′ Στάικος), Βαζ (90+3′ Δεληγιαννίδης), Φιγκειρέδο, Σεμέντο (43′ Μάνος).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Θεοχάρης (78′ Περέα), Σένκεφελντ, Κολοβέτσιος, Χατζηθεοδωρίδης, Κουρμπέλης, Αγιούμπ (82′ Αλεξανδρόπουλος), Μπουζούκης (82′ Σερπέζης), Κολοβός (63′ Ανουάρ), Χατζηγιοβάνης, Μακέντα (82′ Καμπετσής).

Σκόρερ:

Κίτρινες: 34′ Βαζ, 90+1′ Μαρινάκης, 90+3′ Μπράουν, 90+5′ Δεληγιαννίδης/73′ Ανουάρ, 90+1′ Σένκεφελντ

Διαιτητής: Δημήτριος Καραντώνης (Ημαθίας)

Βοηθοί: Χρυσούλα Κουρομπύλια (Δυτ. Αττικής), Ιωάννης Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας)

4ος: Αλέξανδρος Τσαμούρης (Πειραιά)

Διαιτητής VAR: Εμμανουήλ Σκουλάς (Θεσσαλίας)

Διαιτητής AVAR: Πέτρος Πάτρας (Μακεδονίας)

Οι δηλώσεις του Αγγελίνα

Ο βοηθός προπονητή του Παναθηναϊκού, Μάκης Αγγελίνας, μετά την ισοπαλία με τον ΟΦΗ (0-0) ευχαρίστησε τους παίκτες που θα μείνουν ελεύθεροι από τη Δευτέρα.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην κάμερα της Nova:

«Να πούμε ένα μεγάλο μπράβο και τις δύο ομάδες. Οι παίκτες μας έδειξαν πάθος και ένταση για να κερδίσουμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Πιέσαμε ψηλά τον αντίπαλο και δεν κατάφερε ο αντίπαλος να κάνει αυτό που ξέρει και αν ήμασταν λίγο καλύτερη στην τελική προσπάθεια θα πέρναμε τη νίκη.

Θέλω να πω ένα ευχαριστώ στα παιδία που ολοκλήρωσαν τη σεζόν μαζί μας όπως ο Δώνης, ο Ινσούα και ο Γιόχανσον και δε θα είναι μαζί μας τη Δευτέρα αλλά και όλα τα παιδιά που προσπαθούν και δίνουν τα πάντα. Εμείς κερδίσαμε έναν παίκτη σήμερα τον Θεοχάρη που ήταν πολύ καλός».

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ