Φθιώτιδα τραγωδία: Εγκλωβίστηκε κάτω από φλεγόμενο τρακτέρ

Μοιραστείτε το:

Τραγικό θάνατο βρήκε το απόγευμα του Σαββάτου στην περιοχή Κομνίνης του δήμου Καμμένων Βούρλων, ένας άνδρας όταν ανατράπηκε το τρακτέρ που οδηγούσε και στη συνέχεια πήρε φωτιά. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, ο άτυχος άνδρας απανθρακώθηκε. Στο περιστατικό επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με 6 οχήματα.

Όπως αναφέρει το LamiaReport από την ανατροπή του τρακτέρ προκλήθηκε πυρκαγιά που είχε ως αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί και να απανθρακωθεί ο οδηγός που ήταν κάτοικος της περιοχής. Η πυρκαγιά που απείλησε δασική έκταση ελέγχθηκε από την άμεση επέμβαση του ΠΚ  Άγιου Κωνσταντίνου. Οι πυροσβέστες ύστερα από προσπάθεια κατάφεραν να τον απεγκλωβίσουν αλλά ήταν ήδη αργά για τον άτυχο οδηγό.

Στο σημείο από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν κι αστυνομικοί του ΑΤ Καμένων Βούρλων για να ερευνήσουν τις συνθήκες του δυστυχήματος. Σημειώνεται πως το σημείο της ανατροπής είναι ιδιαίτερα δύσβατο κι επιστρατεύτηκε ο Πρόεδρος της Κοινότητας Καμένων Βούρλων για να οδηγήσει τις Αρχές. Λίγο πριν τις 7 στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ λίγο αργότερα ολοκληρώθηκε η επιχείρηση απεγκλωβισμού.

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ