ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Με πολλές απουσίες οι «κιτρινόμαυροι» [pic]

Μοιραστείτε το:

«Πονοκέφαλοι» για τον Μάσιμο Καρέρα στην ΑΕΚ. Ο Ιταλός τεχνικός εκτός των γνωστών προβλημάτων, είδε και τον Βασίλη Μπάρκα να τίθεται νοκ-άουτ, καθώς στην τελευταία προπόνηση δέχθηκε ένα χτύπημα στο αριστερό του πόδι κι έτσι τη θέση του στην ενδεκάδα θα πάρει ο Παναγιώτης Τσιντώτας. Εξάλλου, ο προπονητής της Ένωσης δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Μπακάκη, Λόπες (τραυματίες), Ολιβέιρα, Μάνταλο, Σιμόες (τιμωρημένοι) και φυσικά τον Γαλανόπουλο που είναι εδώ και καιρό εκτός πλάνων.

Η αποστολή της ΑΕΚ:

Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Οικονόμου, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σβάρνας, Παουλίνιο, Σταμούλης, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Βέρντε, Αλμπάνης, Σαμπανάτζοβιτς, Σαρδέλης, Μπότος, Λιβάγια, Αραούχο, Χριστόπουλος, Μαχαίρας

ΑΕΚ: Αρνητικά τα τεστ για τον κορονοϊό πριν από το ντέρμπι

Σε νέα τεστ για τον κορονοϊό υποβλήθηκαν την Παρασκευή (26/6) οι παίκτες της ΑΕΚ, για το προσεχές εντός έδρας ντέρμπι της Κυριακής (28/6) κόντρα στον Ολυμπιακό. Μια μέρα πριν από το συγκεκριμένο παιχνίδι βγήκαν τα αποτελέσματα από τα τεστ, τα οποία υποβλήθηκαν οι παίκτες αλλά και τα μέλη του τεχνικού επιτελείου της Ένωσης.

Αυτά, όπως και όλες τις προηγούμενες φορές ήταν αρνητικά, με τους «κιτρινόμαυρους» να συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το ντέρμπι με τους «ερυθρόλευκους» στα Σπάτα.

Απόσπασμα δηλώσεων από Αραούχο

Για το πώς βλέπει τον Ολυμπιακό;

«Θα προτιμούσα να μην πω κάτι για τον Ολυμπιακό. Ξέρω για την ομάδα μου: ότι θα μπει στο γήπεδο να κερδίσει».

Για την επέκταση του δανεισμού του για έναν ακόμη μήνα κι αν τον ικανοποιεί;

«Ειμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Ειμαι πολύ χαρούμενος πάντα όταν φοράω τη φανέλα της ΑΕΚ, είτε είναι στην προπόνηση, είτε στον αγώνα. Περνάω καλά, νιώθω καλά, είμαι ευτυχισμένος. Μου δίνει χαρά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση για την προσπάθεια που έκανε και φυσικά και τη Λας Πάλμας, που ήρθε σε συνεννόηση και συμφωνία. Προσωπικά είμαι ευτυχισμένος».

Για το «δέσιμό» του με την ΑΕΚ και τον κόσμο;

«Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Εχω αναρωτηθεί πολλές φορές, πως υπάρχει τέτοια αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπό μου. Αυτό που νιώθω είναι να κάνω τη δουλειά μου και να παίζω το ποδόσφαιρο που θέλω. Κάνω τα λάθη μου και βλέπω ότι ο κόσμος μου τα συγχωρεί. Οπότε αυτό με κάνει χαρούμενο, με κάνει ευτυχισμένο. Θα επέλεγα χίλιες φορές να είμαι εδώ…»

Τι θα μπορούσε να πει στον πρόεδρο της Λας Πάλμας για να συνεχίσει στην ΑΕΚ;

«Το πλέον σημαντικό είναι να πείσω την ΑΕΚ ότι πρέπει να είμαι εδώ. Είναι σημαντικός αυτός ο μήνας που έρχεται για να μπορέσω να αποδείξω ότι είμαι σε καλή κατάσταση. Στα τελευταία παιχνίδια νομίζω είμαι σε αρκετά καλή κατάσταση. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα όσο πιο καλά γίνεται. Αυτό που είναι λογικό να γίνει είναι να έρθουν σε διαπραγματεύσεις οι δυο ομάδες. Εγώ από την πλευρά μου θέλω να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ».

Για τον τελικό με τον Ολυμπιακό;

«Σε προσωπικό επίπεδο θα είναι ο τρίτος μου τελικός στην Ελλάδα με την ΑΕΚ. Και όπως λέμε και στην Αργεντινή και στην Ισπανία και εδώ στην Ελλάδα: Νομίζω θα είναι η τρίτη και φαρμακερή, νομίζω αυτή τη φορά θα είναι για να κερδίσουμε».

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ