Ζοσέ Μαουρίσιο: Στο στόχαστρο του… Λουτσέσκου [vid]

Μοιραστείτε το:

Για ακόμη μία φορά στην επικαιρότητα το όνομα του Ζοσέ Μαουρίσιο για την Αλ Χιλάλ, αφού τα ΜΜΕ από την Σαουδική Αραβία, επανέρχονται για την περίπτωση του Βραζιλιάνου χαφ του ΠΑΟΚ. Όπως αναφέρουν οι Σαουδάραβες, ο Ζοσέ Μαουρίσιο βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Αλ Χιλάλ, αφού ο Ράζβαν Λουτσέσκου φέρεται να ζήτησε την απόκτηση του 31χρονου ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ.

Oι ιθύνοντες της Αλ Χιλάλ, σκέφτονται πλέον σοβαρά το ενδεχόμενο να κάνουν κρούση στον Μαουρίσιο, δεδομένου ότι το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται και αποτελεί πιο εφικτή επιλογή για τους Σαουδάραβες.

Tα ΜΜΕ από την Σαουδική Αραβία, αναφέρουν ότι ο Βραζιλιάνος χαφ βλέπει με θετικό μάτι το ενδεχόμενο να συνεργαστεί ξανά με τον Ράζβαν Λουτσέσκου, μετά την κοινή θητεία τους στον ΠΑΟΚ, με τους διοικούντες της Αλ Χιλάλ να θέτουν ως προτεραιότητα την απόκτηση του Γιουνές Μπελχαντά από την Γαλατασαράι.

Ποιος είναι ο Μαουρίσιο

Ο Μαουρίτσιο γεννήθηκε στο Σάο Ζοσέ ντος Κάμπος, πόλη της πολιτείας του Σάο Πάολο στην Βραζιλία, στις 21 Οκτωβρίου του 1988. Έμαθε τα μυστικά του αθλήματος στην Κορίνθιανς, αλλά το 2006 σε ηλικία μόλις 18 ετών, η Φλουμινένσε τον απέκτησε και μάλιστα τον έριξε αμέσως στα βαθιά.

Την σεζόν 2016-17 αγωνίστηκε σε 27 παιχνίδια, πέτυχε δύο γκολ, ενώ έδωσε και μία ασίστ. Τον Ιούνιο του 2017 έλυσε κοινή συναίνεση το συμβόλαιο του με την Ζενίτ κι έπειτα από πολλές προσφορές που δέχθηκε από διάφορες ομάδες, επέλεξε τον ΠΑΟΚ ως τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, μετά από πρόταση που του έκανε ο γιος του Μιρτσέα, Ραζβάν Λουτσέσκου. Στην ομάδα της Θεσσαλονίκης αποτέλεσε μία σταθερή επιλογή για την ενδεκάδα, ενώ συνολικά αγωνίστηκε σε 27 αγώνες έχοντας 4 γκολ και 1 ασίστ.

Στο φινάλε της σεζόν στέφθηκε Κυπελλούχος Ελλάδας, όπου στον τελικό ο ΠΑΟΚ επικράτησε της ΑΕΚ με σκορ 2-0, με τον ίδιο να αγωνίζεται για 79′, καθώς σε εκείνο το λεπτό αντίκρισε την κόκκινη κάρτα για δυνατό χτύπημα σε αντίπαλο παίκτη. Το αποτέλεσμα, όμως δεν άλλαξε και έτσι, ο Μαουρίσιο, κατέκτησε το τρόπαιο, την πρώτη χρονιά στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Την επόμενη χρονιά είχε πιο αναβαθμισμένο ρόλο και αποτέλεσε βασικό στέλεχος της ομάδας. Ωστόσο, ένας τραυματισμός στο γόνατο τον άφησε έξω μέχρι το τέλος της σεζόν. Μέχρι τον τραυματισμό του πρόλαβε να αγωνιστεί σε 32 αγώνες και να προσφέρει 5 γκολ και 3 ασσίστ. Στο φινάλε της σεζόν, πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος καθώς και του κυπέλλου, κάνοντας το νταμπλ με την ομάδα του ΠΑΟΚ.

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ