Κρήτη: «Ο πατέρας μου με βίαζε για 15 χρόνια ακόμη και 2 φορές την εβδομάδα», λέει η κόρη του 55χρονου που καταδικάστηκε

Μοιραστείτε το:

Μία 27χρονη γυναίκα από την Κρήτη ζούσε καθημερινά τον πιο φριχτό εφιάλτη. Κατήγγειλε ότι ο πατέρας της τη βίαζε συστηματικά για 15 χρόνια. Ακόμα και όταν η μητέρα της κοιμόταν στο διπλανό δωμάτιο, εκείνος την κακοποιούσε. Η κατάθεση της στο δικαστήριο ήταν συγκλονιστική.

Η υπόθεση είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία της Κισσάμου και των Χανίων. Η νεαρή κοπέλα, η οποία μαζί με την μητέρα της βρέθηκαν στην αίθουσα του δικαστηρίου, λόγω θεμάτων υγείας όπως ειπώθηκε είχε εγκαταλείψει το σχολείο με αποτέλεσμα να βρίσκεται συνεχώς στο σπίτι γεγονός που εκμεταλλεύτηκε ο πατέρας της και σε ηλικία 14 ετών ξεκίνησε τις αποτρόπαιες πράξεις του.

«Με βίαζε συστηματικά μέσα στο σπίτι μας ακόμη και δύο φορές την εβδομάδα, εδώ και 15 χρόνια. Και αυτά γίνονταν ακόμη κι όταν στο διπλανό δωμάτιο κοιμόταν η μητέρα μου. Κάποιες φορές μάλιστα με πήγαινε και σε μια απόμερη παραλία της Κισσάμου για να ικανοποιήσει πάνω μου τις ορέξεις του», ανέφερε χθες στην κατάθεσή της η νεαρή κοπέλα.

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρεθύμνου καταδίκασε χθες τον 55χρονο για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και αιμομιξία. Ο κατηγορούμενος κρίθηκε ομόφωνα ένοχος και τελικά του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 10 ετών, κατά συγχώνευση, χωρίς να δοθεί αναστέλλουσα δύναμη στην έφεσή του.

«Ήταν πολύ όμορφη, πάθαινα πλάκα όταν την έβλεπα»

Κατά την απολογία του ενώπιον της Έδρας, ο 55χρονος πατέρας προκάλεσε ανατριχίλα με τα λεγόμενά του. «Πράγματι είχα ερωτική επαφή με την κόρη μου από το 2017 έως το 2019, τότε που ήταν ενήλικη, και μάλιστα ό,τι γινόταν ήταν με τη συναίνεσή της. Ήταν πάρα πολύ όμορφη. Πάθαινα κάτι και τα έκανα όλα αυτά», ισχυρίστηκε, μεταξύ άλλων, στην απολογία του.

Η υπόθεση ανακαλύφθηκε τον Νοέμβριο του 2019 μετά από καταγγελίας της 27χρονης στην Αστυνομία. Οι αρχές ερευνώντας την υπόθεση ανακάλυψαν ότι ο 55χρονος κακοποιούσε σεξουαλικά το παιδί του.  Ο 55χρονος, όπως ο ίδιος ομολόγησε, βίαζε την κόρη του δύο φορές την εβδομάδα, αφού προηγουμένως την ανάγκαζε να παρακολουθήσουν μαζί ταινίες πορνογραφικού περιεχομένου στον ηλεκτρονικό της υπολογιστή. Ήταν τέτοια η διαστροφή του, που υπήρξαν φορές που σηκωνόταν τη νύχτα, ενώ η σύζυγός του κοιμόταν, πήγαινε στο δωμάτιο του κοριτσιού και το κακοποιούσε σεξουαλικά. Την απειλούσε και ασκούσε πάνω της σωματική βία ώστε να μην μιλήσει πουθενά.

Κάτοικοι του χωριού είχαν δει τον πατέρα και την κόρη στην παραλία. Υποψιάστηκαν τη φρίκη, κανείς όμως δεν άνοιξε το στόμα του. Υπό την απειλή βίας σωματικής και ψυχολογικής, η ίδια σιωπούσε για χρόνια. Βρήκε τη δύναμη να τον καταγγείλει όταν γνώρισε ένα αγόρι και αποφάσισε να φύγει από το σπίτι. Στα νέα αυτά ο πατέρας της την απείλησε ξανά. Έτσι έσπασε τη σιωπή της και κατήγγειλε τη φρίκη χρόνων που ζούσε στο σπίτι της.

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ