Άγρια κόντρα Άδωνι Γεωργιάδη Παύλου Πολάκη για Novartis και τιμές φαρμάκων

Μοιραστείτε το:

Βγήκαν τα διαδικτυακά μαχαίρια ανάμεσα στον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη και τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλο Πολάκη. Αφορμή κι αιτία τη φορά αυτή ήταν οι Novartis και οι τιμές φαρμάκων, καθώς και οι αιχμές Γεωργιάδη στην Εισαγγελέα Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη.

Ο κ. Πολάκης, αναρτώντας ρεπορτάζ της Αυγής με συνομιλία Γεωργιάδη Παππά, είπε τα παρακάτω με το δικό του ύφος:

«ΤΙ ΛΕΣ ΒΡΕ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΡΕΤΑΛΙ ;;;;
Που αν δεν είχαν γίνει δυο εκλογές το 2015 θα έπρεπε να είσαι στα κάτεργα για αυτά που υπέγραψες για τη Νοβαρτις και άλλες φαρμακευτικές για διασπάθιση δημοσίου χρήματος και ΑΠΙΣΤΙΑ εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ σε βάρος του δημοσίου!!!! (Χωρίς να χρειάζεται να βρεθεί η διαδρομή του μαύρου χρήματος που ερευνά η Εισαγγελεια διαφθοράς ως ελεγχόμενος)

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ..και το Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών επίσης …»

Ο κ. Γεωργιάδης απάντησε τα εξής: «Τον Πολάκη τον έχω καταδικάσει πρωτοδίκως σε 15.000€ αποζημίωση. Αυτή του η ανάρτηση θα είναι νέα Αγωγή και θα προσκομιστεί και στο Εφετείο της πρώτης ώστε να συνεκτιμηθεί η «μεταμέλεια» του…ως προς την παραγραφή της Απιστίας εννοεί πχ την μή έκδοση Δελτίου Τιμών το 2015;…»

Οι καταγγελίες Άδωνι

«Η Τουλουπάκη πρέπει να μπει φυλακή γιατί παραβίασε το Σύνταγμα» για την δίωξη κατά του Ανδρέα Λοβέρδου είπε ο κ. Γεωργιάδης, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ενώ σε άλλο σημείο είπε στο Νίκο Παππά υπερασπιζόμενος τον Αντ. Σαμαρά: «Τον Σαμαρά τον βλέπετε στον ύπνο σας γιατί σας έχει πάει αίμα».

Απάντηση Τουλουπάκη

Ανακοίνωση με αφορμή αναφορά του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, σε τηλεοπτική εκπομπή περί φυλάκισης της κυρίας Ελένης Τουλουπάκη, εξέδωσε η Εισαγγελέας Διαφθοράς. Η κ. Τουλουπάκη αποδίδει στον υπουργό προσβολή του τεκμηρίου αθωότητας και αναφέρει ότι θεωρεί αναγκαίο να ενημερωθούν οι αρμόδιοι φορείς σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο «για το τι συμβαίνει στην χώρα μας». Διαβάστε Αναλυτικά

Ο κ. Γεωργιάδης απάντησε με δύο tweets

  • «Η κα Τουλουπάκη εις γνώση της και μετά Δόλου παραβίασε το άρθρο 86 του Ελληνικού Συντάγματος ασκώντας Δίωξη για το αδίκημα της Παθητικής Δωροδοκίας στον Α. Λοβέρδο⁩ ενώ και η ίδια γράφει στην απολογία της ότι η Νομολογία της το απαγόρευε. Ντροπή της».
  • «Επίσης η κα Τουλουπάκη όλα αυτά τα χρόνια ενώ δεν έχει βρει απολύτως τίποτε εναντίον μου για το μόνο αδίκημα που μπορεί να με ελέγξει -δηλ της νομιμοποιήσεως εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες- επιτρέπει με την κωλυσιεργία τον δημόσιο καθημερινό μου διασυρμό. Ντροπή της!»

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ