Νόβακ Τζόκοβιτς: Ζήτησε συγγνώμη – «Δεν μπορώ να σας περιγράψω…»

Μοιραστείτε το:

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς εξέδωσε την Τρίτη την πρώτη του ανακοίνωση στα social media μετά την είδηση ότι είναι θετικός στον covid-19 αυτός και η σύζυγος του. Ο Σέρβος τενίστας και Νο1 της ATP ενημέρωσε αρχικά πως και αυτός και η Γέλενα είναι μια χαρά στην υγεία τους, ενώ και τα δυο παιδιά τους βγήκαν αρνητικά στο τεστ. Ο «Νόλε» ενημέρωσε πως θα μείνει σε καραντίνα για δύο εβδομάδες και θα επαναλάβει το τεστ μετά από πέντε ημέρες.

«Ζητώ ειλικρινά συγγνώμη σε όλους όσους υπέστησαν ζημιές από το τουρνουά. Διοργανώσαμε το τουρνουά με καλές προθέσεις και με καθαρή καρδιά. Πιστεύαμε ότι το τουρνουά πληρούσε όλα τα πρωτόκολλα υγείας. Ενώσαμε όλους τους ανθρώπους για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Κάναμε λάθος, ήταν πολύ νωρίς. Δεν μπορώ να σας περιγράψω πόσο λυπάμαι για κάθε θετικό δείγμα». Επίσης, ανακοίνωσε πως το Adria Tour δε θα συνεχιστεί και ενημερώνει τι θα συμβεί με τα εισιτήρια του τουρνουά.

Η αρχική ανακοίνωση του 

«Θέλω να σας ενημερώσω ότι είμαι θετικός στον Covid-19. Όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί μου τις τελευταίες ημέρες, παρακαλώ να κάνετε το τεστ. Λυπάμαι πολύ αν δημιούργησα πρόβλημα σε κάποιον. Νιώθω καλά και δεν έχω συμπτώματα. Να είστε όλοι καλά», έγραψε στα social media ο Τσόριτς.

«Δεν θα εμβολιαστώ»

Σημειώνεται πως τον Απρίλιο, όταν η πανδημία του νέου κορονοϊού είχε ήδη στοιχίσει τη ζωή σε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους, ο Τζόκοβιτς εξέφρασε την αντίθεσή του με την προοπτική εμβολιασμού, προκειμένου να επιστρέψει στα κορτ όταν η πανδημία περάσει σε φάση ύφεσης.

«Είμαι κατά του εμβολιασμού και δεν θα ήθελα να με υποχρεώσει κανένας να κάνω εμβόλιο για να μπορώ να ταξιδεύω. Αν όμως γίνει υποχρεωτικό, τι θα γίνει; Θα πρέπει να πάρω μια απόφαση. Έχω τις δικές μου πεποιθήσεις για το θέμα αυτό και δεν ξέρω αν θα αλλάξουν ή όχι. Υποθέτω πως αν επιστρέψουμε τον Ιούλιο, τον Αύγουστο ή τον Σεπτέμβριο στη δράση, παρόλο που δεν το βλέπω, θα είναι προϋπόθεση ο εμβολιασμός και ακόμη δεν υπάρχει εμβόλιο», τόνισε ο Σέρβος τενίστας σε live συζήτησή του στα social media με άλλους συμπατριώτες του τενίστες.

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ